Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Constantin Degeratu, la Adevărul Live: Venezuela se află în pragul unui război civil

Publicat:

Venezuela este la „debutul unui razboi civil“, cu tabere de dreapta si de stanga „foarte radicalizate“, apreciaza generalul de armata intr-o discutie la cu jurnalistul .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 826. Țarile UE nu se decid privind trimiterea de instructori militari in Ucraina

23:46, 28.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 826. Țarile UE nu au ajuns la un consens privind trimiterea de instructori militari in Ucraina, anunța șeful diplomației europene. Unii membri se tem ca masura ar duce la escaladarea tensiunilor cu Rusia.

Razboi civil in Iran - Mii de civili continua sa isi paraseasca locuintele din orasul sudanez Al-Fashir

22:30, 24.05.2024 - Mii de civili continua sa isi paraseasca locuintele din orasul sudanez Al-Fashir, din Darfur, in contextul escaladarii luptelor dintre Fortele pentru Sprijin Rapid (FSR) si armata.ONU a avertizat in privinta cresterii riscului de genocid in Darfur.

VIDEO Scene de razboi civil pe teritoriul Franței: Ciocniri violente intre locuitori și forțele de ordine

10:11, 17.05.2024 - Intariri ale poliției franceze au inceput sa soseasca in Noua Caledonie in cadrul unei operațiuni de amploare pentru a recaștiga controlul asupra capitalei Noumea, a declarat vineri (17 mai) cel mai inalt oficial francez din acest teritoriu insular din Pacific.

Slovacia e „in pragul unui razboi civil” din cauza tensiunilor politice, susține ministrul de Interne

11:10, 16.05.2024 - Ministrul de Interne al Slovaciei, Matus Sutaj Estok, a declarat ca țara sa este in pragul razboiului civil din cauza tensiunilor politice. El a indemnat la incetarea raspandirii comentariilor de ura pe rețelele de socializare, transmite Euronews. Ministrul a spus ca atacul asupra lui Robert Fico a…

Venezuela se pregatește de razboi la granița cu Guyana. Armata lui Maduro fortifica o insula anexata in anii '60

07:06, 16.05.2024 - Venezuela continua sa iși extinda infrastructura și tehnica militara in apropiere de granița cu Guyana, in timp ce președintele Nicolas Maduro și susținatorii sai amenința tot mai des ca vor anexa teritoriul bogat in petrol din țara vecina, potrivit CNN.

Șeful politicii externe a UE, Borrell, avertizeaza: „Suntem in pragul unui razboi regional in Orientul Mijlociu care va trimite unde de șoc in special in Europa”

20:00, 18.04.2024 - Dora Constantinovici (www.b1tv.ro) Potrivit unui raport al Associated Press (AP), șeful UE pentru politica externa, Josep Borrell, a declarat ca Israel trebuie sa invețe sa se rețina. „Nu vreau sa exagerez, dar suntem in pragul unui razboi, al unui razboi regional in Orientul Mijlociu, care va trimite…

Razboi in Ucraina, ziua 776. Omenirea, in pragul unei catastrofe nucleare dupa atacul cu drone de la Zaporojie, spune directorul AIEA

08:10, 09.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 776. Ucraina a stabilit mai multe rute pentru exporturile sale agricole, inclusiv prin Romania si Republica Moldova, in contextul in care punctele de trecere a frontierei ucraineano-poloneze sunt in prezent blocate, a declarat Volo

Seful spionajului rus, dupa ce Macron a vorbit de trimiterea de soldati NATO in Ucraina: „Ne duce in pragul razboiului nuclear”

08:45, 06.03.2024 - Declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la eventuala trimitere de soldati NATO in Ucraina impinge lumea in pragul razboiului nuclear, afirma directorul Serviciului de Informatii Externe al Rusiei (SVR), Serghei Nariskin.


Ce parere ai despre aceasta stire?