Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consiliul Superior al Magistraturii se întrunește în ședință, după o pauză de două luni

Publicat:

al Magistraturii (CSM) se intrunește la prinz, dupa o pauza de aproape doua luni. Sursele TV8 susțin ca la ședința din 9 septembrie este așteptat șeful interimar al , . Cel mai probabil, va solicita ridicarea imunitații vreunui judecator. Pe ordinea de zi figureaza și cererea de demisie a judecatorului de la Judecatoria Chișina

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Oficial!: Procurorii Bodean Andrei si Conortos Constantin pleaca de la DNA Constanta

16:30, 12.04.2024 - Sectia pentru Procurori din Consiliul Superior al Magistraturii va analiza in sedinta din data de 16 aprilie 2024 solicitarea procurorului Bodean Andrei de incetare a activitatii in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Constanta. De asemenea, tot in sedinta din 16 aprilie 2024,…

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

11:05, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Un candidat la CSJ, care nu a promovat evaluarea, luat la intrebari de Consiliu

10:40, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(video) CSP, in ședința: Notele primite de candidați la funcția de PG au fost publicate, iar concursul - anulat

14:50, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea au vizat solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live/update) CSP, in ședința. Cererea lui Demciucin cu privire la excluderea fișei de evaluare completata de Obada, respinsa

09:50, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live) Va fi sau nu aprobat un Procuror General: CSP, in ședința. Trei candidați, cu solicitari pe concurs

08:05, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(video) CSM, in ședința: Ce subiecte au fost examinate

12:35, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.


Ce parere ai despre aceasta stire?