Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Confrunatrea finală dintre Bahmu şi Prigoană! Înregistrări bombă şi secrete murdare au ieşit la iveală

Publicat:

si se întrec în înregistrari. Cei doi au prezentat, vineri, la emisiunea "", câte o înregistrare care sa demonstreze a cui este vina în tot acest scandal.

si-a înregistrat copilul, pe Maximus, la scoala. Cel mic spune ca nu a fost niciodata batut de tata. Adriana a declarat la ca Maximus a spus acele vorbe de frica tatalui.

"Maximus spune ce vrea tatal lui de frica. Orice întâlnire între tatal lui si copil…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop țiganesc. Ce zodie ești și previziunile in dragoste pentru semnul tau: Multe secrete ies la iveala in mai

06:20, 22.05.2024 - Ce zodie ești in horoscopul țiganesc și  previziunile zodiei tale. Chiromanția și cartomanția sunt doua practici pe care țiganii le folosesc pentru a prezice viitorul. Dar au și ei propriul horoscop. Vezi mai departe ce zodie ești in horoscopul țiganilor și ce iți rezerva semnul horoscopului țiganesc.

Adriana Bahmuțeanu, din vacanța direct la perfuzii. Ce a pațit vedeta: „Noroc ca am un soț care ma susține!”

13:40, 21.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a ingrijorat urmaritorii, dupa ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu perfuzia in mana. Ulterior, fosta soție a lui Silviu Prigoana a oferit mai multe detalii.

Adriana Bahmuțeanu, despre momentul cand l-a prins pe Silviu Prigoana cu amanta. „Mi s-a facut mila de ea. Era o femeie atat de terminata și pe dinauntru, și pe dinafara”

20:05, 15.05.2024 - Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumarate desparțiri și impacari se iveau mereu, pana cand ultimul divorț a fost și cel definitiv, noteaza click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezenta in podcastul…

Adriana Bahmuțeanu, adevarul despre neințelegerile cu Silviu Prigoana. Motivul de la care porneau toate certurile

17:11, 15.05.2024 - Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana a ținut vreme de ani de zile ocupate primele pagini ale ziarelor. Nenumarate desparțiri și impacari se iveau mereu, pana cand ultimul divorț a fost și cel definitiv, noteaza click.ro. Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost prezenta in podcastul…

Piedone arunca bomba: Finala se va da intre mine și Burduja. Ce spune despre ultimele sondaje

10:20, 12.05.2024 - Cristian Popescu Piedone a comentat rezultatul ultimului sondaj Sociopol in care apare intr-o scadere in preferințele bucureștenilor. El afirma ca nu crede in astfel de sondaje, spunand ca sunt comandate de partide, iar rezultatul lor este in consecința. Piedone este de parere ca in finala pentru Primaria…

Ce oraș din lume va fi primul atacat cu bomba nucleara: Documente declasificate au scos la iveala informații incendiare

12:50, 28.04.2024 - Documentele recent declasificate, cunoscute sub numele de "General Nuclear War" (Razboi nuclear general), pastrate in secret strict de guvernul american, dezvaluie ca, in ipoteza unei catastrofe nucleare, Washington DC ar putea fi primul oraș anihilat, conform dailystar.co.uk.

Noi inregistrari bomba la Culisele Statului Paralel. Cum negocia Doru Traila, avocatul din grupul infracțional manevrat de Coldea

08:16, 24.04.2024 - O noua serie de inregistrari audio bomba, care dinamiteaza anturajul lui Florian Coldea și Dumitru Dumbrava Continue reading Noi inregistrari bomba la Culisele Statului Paralel. Cum negocia Doru Traila, avocatul din grupul infracțional manevrat de Coldea at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?