Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concurs World Travel - Veronica Nistor vă recomandă: nu poate fi un loc mai frumos decât complexul turistic Alpina Blazna!

Publicat:

"Cand am vazut anuntul acestui concurs m-am gandit ca nu poate fi un loc mai frumos decat complexul turistic . Eu am crescut de mica in acest loc si am inceput sa observ demult minunatiile acestui loc" scrie , concurenta cu numarul 3.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Cum arata malul Ampoiului, dupa petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e luna bec, mai frumos ca inainte”

14:00, 28.04.2024 - VIDEO Cum arata malul Ampoiului, dupa petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e luna bec, mai frumos ca inainte” Cum arata malul Ampoiului, dupa petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e luna bec, mai frumos ca inainte” Sambata, 27 aprilie 2024, malul raului…

Drum turistic, asfaltat cu bani europeni. Duce intr-o zona pitoreasca din Munții Buzaului

13:21, 26.04.2024 - Un important tronson de drum județean din zona de munte a județului Buzau va fi reabilitat complet, in urmatorii ani, cu bani europeni. Este vorba despre o porțiune din DJ 203K, intre comuna Vintila Voda și Plaiul Nucului, comuna Lopatari.

Expoziția itineranta de caligrame „Cuvant ce (se) poarta frumos”, la Centrul Muzeal și ...

11:06, 18.04.2024 - La Centrul Muzeal și Multicultural Palatul Dornelor (Strada Republicii, Vatra Dornei) va avea loc, miercuri, 24 aprilie 2024, incepand cu ora 15.00, vernisajul Expoziției naționale itinerante de caligrame „Cuvant ce (se) poarta frumos".Acțiunea este organizata ...

Candidaturile lui Flutur și Harșovschi validate in unanimitate in Birou Politic Național al PNL. ”Nici ca se poate un cadou mai frumos de ziua lui Lucian Harșovschi”

12:06, 04.04.2024 - Birou Politic Național al Partidului Național Liberal intrunit astazi in ședința  a validat in unanimitate candidaturile lui Gheorghe Flutur pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava și a lui  Lucian Harșovschi pentru Primaria municipiului Suceava. ”Nici ca se poate un cadou…

VITAMINE DIN COMPLEXUL B Iarba grasa este bogata in vitaminele C și E, dar și in vitamine din complexul de B-uri

13:16, 01.04.2024 - Cu siguranta, adesea ati vazut in gradinile de legume o planta cu frunze ovale, cu grosime mai mare. Planta se prezinta ca fiind o buruiana destul de expansiva. Multi o starpesc, fara a-i cunoaste valentele curative. Poate intuiti despre ce este vorba - iarba grasa. The post VITAMINE DIN COMPLEXUL B…

Mario Fresh a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv cele cu Alexia Eram. Anunțul sau: „Un capitol frumos se termina aici”

15:10, 19.03.2024 - Mario Fresh și-a pus fanii pe ganduri, dupa ce a șters toate pozele de pe contul personal de Instagram, inclusiv cele cu iubita lui, Alexia Eram. La scurt timp, artistul a facut și o declarație neașteptata. Iata ce a anunțat!

OBIECTIV TURISTIC Fantana celebra din Roma a strans in 2022 1,4 milioane de euro

10:15, 09.03.2024 - Monedele aruncate de vizitatori in maiestuoasa Fontana di Trevi din Roma, insotite de dorinte legate de dragoste, sanatate sau de intoarcere in Orasul Etern, .... The post OBIECTIV TURISTIC Fantana celebra din Roma a strans in 2022 1,4 milioane de euro first appeared on Informatia Zilei .

Sandu: ”Oamenii de pe cele doua maluri ale Nistrului nu au ce imparți”

14:36, 02.03.2024 - Astazi, 2 martie, se implinesc 32 de ani de la luptele pentru apararea integritații teritoriale și independenței Republicii Moldova. Cu aceasta ocazie, conducerea țarii și organizațiile de veterani au depus flori la monumentul domnitorului Stefan cel Mare si Sfint din centrul Capitalei și la monumentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?