Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONCURS | Arată că esti fan „Lia - soția soțului meu” și câștigă o vizită pe platourile de filmare. Care este regulamentul

Publicat:

Arata ca ești fan al serialului „Lia - Soția soțului meu” și poți caștiga o vizita pe platourile de filmare ale producției. Mai mult, ai ocazia sa te bucuri de timp petrecut alaturi de actorul tau preferat. Iata ce trebuie sa faci și care este regulamentul concursului.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concurs cu indicii pentru a castiga excursii in Laponia si pe platourile de filmare 'Harry Potter', in programul Televiziunii Romane de 1 Iunie

13:15, 30.05.2024 - Excursii in Tara lui Mos Craciun si in lumea lui Harry Potter, hoverboard-uri si multe alte premii, momente captivante si experiente unice in locuri inedite din TVR, un jurnal prezentat de doi adolescenti, un minirecital sustinut de Bibi, artista care a cucerit Internetul, filme si programe speciale…

Lia – Sotia sotului meu, lider detasat de audienta cu finalul celui de-al treilea sezon al povestii

13:35, 24.05.2024 - Ultimele episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Sotia sotului meu, difuzate aseara la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, impunandu-se ca lider detasat de audienta, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 37 și 38, sezonul 3, din 16 mai 2024. Gianni are un plan ”explozibil”

23:55, 16.05.2024 - In episoadele 37 și 38 din Lia - Soția soțului meu, Dana și Pavel se impaca. Inainte de nunta lui Alice cu Razvan, Gianni pune la cale un plan. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 17 din sezonul 3. Bebe Cotimanis, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 09.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Serialul Lia- Sotia sotului meu a fost reinnoit pentru sezonul 4, ultimul al seriei. Vara vine cu marele deznodamant la Camera 609

12:25, 08.04.2024 - Serialul Lia – soția soțului meu, povestea care ține milioane de telespectatori in fața micilor ecrane, in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 a fost reȋnnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii.

Soția lui Bruce Willis ii ataca pe cei care-i canta prohodul soțului ei: Va inșelați amarnic

22:20, 10.03.2024 - Emma Heming Willis ia atitudine pentru a corecta concepțiile greșite legate de starea soțului ei, Bruce Willis: „de fiecare data cand primiți un diagnostic de boala credeți ca nu mai exista nicio speranța? Va inșelați amarnic, este exact contrariul.Actorul, retras de pe scena din cauza unei…

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.


Ce parere ai despre aceasta stire?