Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concertele au fost anulate. Un cunoscut compozitorul şi muzician a fost diagnosticat cu cancer orofaringian

Publicat:

In varsta de 62 de ani, pianistul, laureat al si Grammy, planuieste sa urmeze un tratament la , urmand ca activitatile sale programate pentru restul anului sa fie anulate.

, pana in prezent nu s-a facut vreun anunt cu privire la cat de avansat este cancerul sau ce fel de terapie va urma artistul. Sakamoto a fost diagnosticat cu cancer orofaringian la inceputul acestei luni dupa o senzatie de disconfort in gat, au declarat apropiatii acestuia.

In 1988, artistul a primit un Oscar si un Grammy pentru coloana sonora a filmului "Ultimul

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un muzician american cu opt premii Grammy va concerta intr-un sat romanesc VIDEO

23:50, 20.06.2024 - Intre 11-14 iulie, in satul banațean Garana se va desfașura a 28-a ediție a Garana Jazz Festival, ce este considerat ”Woodstock contemporan”. La eveniment participa artiști din toata lumea, in frunte cu contrabasistul american Christian McBride, caștigator a opt premii Grammy.

Dispare un cunoscut brand de produse romanești: Se inchide și ultimul magazin

07:35, 07.06.2024 - Gigantul Mega Image a preluat, in anul 2015, brandul romanesc ”Gusturi Romanești”. La 9 ani distanța se inchide și ultimul magazin deschis sub sigla ”Gusturi Romanești”, magazinul aflat in București pe Bulevardul Ion Mihalache.

Dolari in viteza pe Wall Street: cea mai rapida decontare a tranzacțiilor din ultimul secol

16:50, 28.05.2024 - Tranzacțiile cu acțiuni la New York vor fi  decontate intr-o singura zi, in conformitate cu noile reguli ale Securities and Exchange Commission (SEC). Schimbarea, care injumatațește timpul necesar pentru finalizarea fiecarei tranzacții, arata ca piața bursiera americana este in sfarșit la fel de rapida…

Notițe de calendar – 26 mai: Actorul cu 250 de filme in patru decenii

14:05, 26.05.2024 - 1805: La șase luni dupa ce s-a autoincoronat imparat, Napoleon Bonaparte este incoronat rege al Italiei, cu vestita Coroana de fier a regilor longobarzi, in  Domul din Milano . Cam facea cumul de funcții nea Napoleon ???? 1967: The Beatles lanseaza albumul Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Un album…

Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o strada din New York

14:50, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Un cunoscut actor a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital

13:10, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Proces istoric: Șeful unui tabloid cunoscut povestește cum vana scandaluri pentru a-l proteja pe Trump

09:10, 25.04.2024 - Primul martor chemat in procesul lui Donald Trump, fostul șef al unui tabloid american, a detaliat marți, in fața tribunalului din New York, cum s-a alaturat campaniei sale in 2016 pentru a vana scandalurile, insistand ca a discutat cu el despre acest plan, potrivit AFP. David Pecker Foto: Marion Curtis…

Gorj: O ambulanța a intervenit la slujba de inmormantare a studentei ucise

12:31, 28.03.2024 - O ambulanța a intervenit la Padeș, Gorj, la slujba de inmormantare a tinerei Andreea Morega, studenta la Medicina care a fost ucisa de catre iubit cu lovituri de cuțit. Mama tinerei s-a simțit rau, dupa care a leșinat. Personalul de la o ambulanța, care se afla deja la fața locului, a acordat primul…


Ce parere ai despre aceasta stire?