Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concept de anvelopă adaptată condițiilor meteo și care nu trebuie schimbată niciodată

Publicat:

Conceptul de anvelopa denumit  are o banda de rulare 100- biodegradabila care se poate regenera datorita unui compus lichid special stocat sub forma unei capsule. Anvelopa este construita pe o carcasa foarte usoara, dintr-un biomaterial care este consolidat cu ajutorul unor fibre sintetice inspirate din matasea panzei de paianjen (unul dintre cele mai rezistente materiale naturale din lume). Datorita acestui tip de constructie, clasica janta nu m (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se amana Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local Cumpana, judetul Constanta

14:06, 30.04.2024 - Edilulul de la Cumpana a facut un anunt de ultim moment Este vorba despre Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local Cumpana. Din cauza conditiilor meteo actuale si a prognozei zilei de maine, suntem nevoiti sa amanam Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local…

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2 vor fi prelungite din cauza condițiilor meteo

12:35, 26.04.2024 - Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi pana in 10 mai, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anunțat vineri Metrorex.

METEO: Vremea continua sa oscileze. Azi va fi cald și insorit

07:05, 26.03.2024 - Vremea continua sa oscileze și sa le dea batai de cap dambovițenilor. Dupa ce inceputul de saptamana a adus grindina cat sa acopere pamantul, ziua de azi vine cu soare, in deosebi in prima parte a zilei, in mai toate regiunile. Sper seara cerul va fi acoperit și de nori. In zonele joase temperatura…

Regatul pentru o umbrela! Dan Șucu are soluție pentru orice! Milionarul a fost luat prin surprindere de condițiile meteo / PAPARAZZI

22:46, 13.03.2024 - Regatul pentru o... umbrela! Dovada clara ca Dan Șucu are soluție pentru orice. Milionarul a fost luat prin surprindere de condițiile meteo. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

Cum sa ingrijești Oxalis triangularis – trifoiul ornamental

17:55, 10.03.2024 - Oxalis triangularis sau trifoiul ornamental violet este o planta apreciata care este destul de ușor de ingrijit, daca ținem cont de nevoile sale. Daca vrei sa te bucuri din plin de frumusețea sa, afla cum sa Oxalis triangularis - trifoiul ornamental.Despre Oxalis triangularis - trifoiul ornamental violetOxalis…

Fenomene meteo extreme in SUA: Incendii in Texas și furtuni de zapada in California și Nevada

17:10, 03.03.2024 - Un viscol masiv a lovit in ultimele ore mai multe regiuni din statele americane California si Nevada, in vestul Statelor Unite ale Americii, in timp ce incendiile de vegetație din Texas fac ravagii, informeaza duminica BBC, preluat de Agerpres.

Prognoza meteo pentru luni 19 februarie 2024

07:26, 19.02.2024 - Prognoza meteo pentru luni 19 februarie 2024,cerul va fi mai mult noros. Va ploua slab, mai ales seara și noaptea The post Prognoza meteo pentru luni 19 februarie 2024 first appeared on Partener TV .


Ce parere ai despre aceasta stire?