Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Compania CanSinoBIO a cerut autorizare în China pentru vaccinul său împotriva COVID-19

Publicat:

Compania chineza (CanSinoBIO) a anuntat miercuri ca a depus in China cerere de autorizare a vaccinului sau anti-COVID-19, destinat populatiei generale, transmite miercuri Reuters, potrivit AGERPRES.

nu a aprobat inca vaccinuri rivale dezvoltate de producatori occidentali, a acordat autorizatii unor vaccinuri de fabricatie interna care au castigat teren si in multe tari in curs de dezvoltare care se lupta cu o crestere a numarului de infectari cu coronavirus.

, analiza intermediara a datelor din testul clinic desfasurat in mai…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandalul care zdruncina industria big pharma din toata lumea: Un gigant farmaceutic a dat in judecata Pfizer din cauza vaccinurilor impotriva COVID-19

21:45, 25.04.2024 - Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK) a dat in judecata alianta Pfizer-BioNTech intr-un tribunal federal din statul american Delaware, joi, acuzand cele doua companii ca au incalcat patentele sale asociate tehnologiei ARN mesager atunci cand au creat vaccinul lor impotriva COVID-19, informeaza…

Batalia dintre Pfizer și Moderna privind vaccinurile anti-Covid incepe la Londra

15:01, 23.04.2024 - Pfizer și partenerul sau german BioNTech au cerut unei instanțe de la Londra sa revoce brevetele pe care rivalii de la Moderna l-au obținut pentru tehnologia cheie in dezvoltarea vaccinurilor anti-Covid, batalia juridica incepand marți in capitala britanica, relateaza Reuters.

La 62 de ani, un barbat susține ca a facut 217 vaccinuri impotriva COVID. Cum se simte

14:35, 06.03.2024 - Un barbat din Germania, in varsta de 62 de ani, susține ca a fost vaccinat impotriva COVID-19 de 217 ori. Marturisirea i-a facut pe cercetatori sa investigheze daca hipervaccinarea afecteaza sistemul imunitar.

Vladimir Putin se lauda ca Rusia este aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului

21:26, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a declarat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, informeaza Reuters.

Putin susține ca Rusia e pe cale sa creeze vaccinuri impotriva cancerului și medicamente imunomodulatoare

21:25, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a anunțat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, transmite Reuters.

Vladimir Putin anunța ca Rusia se apropie de dezvoltarea unor vaccinuri impotriva cancerului

21:20, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a declarat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, informeaza Reuters. Vladimir Putin a declarat, in comentarii televizate, ca "am ajuns foarte aproape…

Putin se lauda ca Rusia e pe cale sa creeze vaccinuri impotriva cancerului: „Ar putea fi disponibile in curand”

19:55, 14.02.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat miercuri ca oamenii de știința ruși sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului, care ar putea fi disponibile in curand pacienților, transmite Reuters.

Stocurile de vaccinuri impotriva holerei sunt epuizate pe masura ce numarul de cazuri crește

19:16, 14.02.2024 - Rezerva globala de urgenta de vaccinuri impotriva holerei este goala, toate dozele disponibile pentru aceasta luna fiind deja alocate tarilor care se confrunta cu epidemii majore, au anuntat doua agentii din cadrul Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), informeaza Reuters. Pentru restul acestui an…


Ce parere ai despre aceasta stire?