Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană anunţă că activează o procedură de soluţionare a unui conflict cu grupul farmaceutic suedezo-britanic AstraZeneca, ale cărui livrări de vaccin împotriva covid-19 sunt cu mult mai mici decât nivelul prevăzut iniţial

Publicat:

Intentionam sa trimitem o scrisoare AstraZeneca, o scrisoare care ne va permite sa angajaam un dialog cu intreprinderea in cadrul unui proces de solutionare a conflictului”, a anuntat  un purtator de cuvant al Comisiei. ”Aceasta scrisoare se afla in pregatire si vom consulta, bineinteles, statele membre (UE), pentru a o putea trimite rapid intreprinderii”, a adaugat el intr-o conferinta de presa. Aceasta procedura este prevazuta in contractele de furnizare de vaccin incheiate de catre UE. Fiecare parte are posibilitatea sa trimita o scrisoare celeilalte parti, pentru a o invita sa participe la…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vaccinul anti-COVID al AstraZeneca, retras de la comercializare de catre Comisia Europeana

23:06, 06.05.2024 - Comisia Europeana (CE) a notificat pe 27 martie ca, la solicitarea proprietarului – AstraZeneca –, retrage de maine, marți, autorizația de introducere pe piața a medicamentului, potrivit agenției EFE, citata de Extra. AstraZeneca justifica retragerea din cauza lipsei cererii și a surplusului de vaccinuri…

Un parc fotovoltaic din Romania, in centrul unor investigații UE. Doua firme chineze pe fir și o miza de 375 milioane euro

18:30, 03.04.2024 - Un parc fotovoltaic din Romania a ajuns in centrul unor investigații UE, care vizeaza doua companii din China implicate intr-un contract cu o valoare de aproximativ 375 de milioane de euro. UE a deschis doua investigatii pentru a stabili daca doi ofertanti chinezi au beneficiat in mod excesiv de subventii…

Cate doze de vaccin anti-COVID mai are Romania in depozite

08:30, 02.04.2024 - Aproximativ 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse in perioada urmatoare, iar 3 milioane de doze mai sunt in depozite. Potrivit ministrului Sanatații, Alexandru Rafila, s-au contractat initial 94 de milioane de doze, fiind redusa cantitatea la 80 de milioane.…

Actualitate medicala/ BioNTech spera sa ­lanseze un prim medicament ­anticancer in 2026

00:20, 25.03.2024 - Laboratorul german BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a precizat recent ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie tehnologiei ARN mesager (ARNm), informeaza AFP, preluata de Agerpres. „Compania…

BioNTech spera sa lanseze in 2026 primul sau medicament anticancer, bazat pe tehnologia ARN mesager și „adaptat fiecarui pacient”

21:25, 20.03.2024 - Compania farmaceutica germana BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a anunțat miercuri, 20 martie, ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie aceleiași tehnologii bazate pe ARN mesager (ARNm), scrie…

Tratament inovator pentru cancer, in proces de lansare

21:01, 20.03.2024 - Tratament inovator pentru cancer, in proces de lansare.Laboratorul german BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a indicat miercuri ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie tehnologiei ARN mesager…

Romania a dat o lovitura importanta in Europa: Comisia Europeana a aprobat planul

20:30, 06.03.2024 - Comisia Europeana anunta ca aproba prelungirea si modificarea schemei de ajutor de stat a Romaniei pentru sprijinirea cogenerarii de inalta eficienta a energiei electrice si termice. Romania a notificat Comisiei intentia sa de a prelungi masura pana la 31 iulie 2028 si de amajora bugetul cu 362 de milioane…

Comisia Europeana ordona recuperarea de la Blue Air a ajutorului de stat ilegal

15:31, 16.02.2024 - Comisia Europeana a concluzionat ca planul de restructurare a companiei aeriene Blue Air nu a fost in masura sa restabileasca viabilitatea pe termen lung a companiei aeriene, fiind, așadar, incompatibil cu normele UE privind ajutoarele de stat. Romania trebuie sa recupereze acum de la Blue Air un ajutor…


Ce parere ai despre aceasta stire?