Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Colterm nu mai accepta cereri de debransare

Publicat:

Colterm nu mai primeste nicio cerere de debransare de la sistemul centralizat de incalzire. Directorul general al companiei locale de termoficare din Timisoara, , a anuntat, luni, ca vineri, 31 august, a fost ultima zi in care se mai puteau depune cereri de deconectare.

spun ca, potrivit Legii energiei termice nr. 325 din 2006, Art. 30, deconectarea unui consumator de energie termica dintr-un condominiu se poate face numai dupa anuntarea in scris a operatorului, care are si calitatea de furnizor, cu cel putin…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halucinant! Timișorenii au fost somați sa iși duca gunoiul din tomberoane in casa! Retim e in greva din cauza incalcarii legii!

20:50, 08.05.2024 - Situație absolut jenant in Timișoara, fix inainte de campania electorala! Gunoiul din pubele din oraș nu se mai strange. Compania Retim a notificat oficial locuitorii din Timișoara, dar și din alte comune periurbane sa iși duca gunoiul inapoi in case, pana la o data necunoscuta!

Tatal Andreei Morega, fata ucisa de Mirel Dragomir, nu iși revine din șoc. Barbatul nu poate accepta ca fiica lui nu se va mai intoarce niciodata acasa: ”Daca aș putea sa...”

10:10, 13.04.2024 - Au trecut trei saptamani de la ziua in care Andreea Morega a fost ucisa cu sange rece de Mirel Dragomir. Moartea studentei din Timișoara a lasat un gol adanc in sufletele parinților ei, care nu iși revin din șocul pe care le-au suferit. Tatal ei a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

O mașina plina cu migranți, condusa de un moldovean, a fost oprita cu focuri de arme in Romania: Șoferul, capturat de oamenii legii

19:50, 07.04.2024 - Politistii din Romania au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina condusa de un moldovean care transporta 9 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 9 doar 6 au fost prinsi. Unul dintre migranti a fost dus la spital, iar alți 3 au reusit sa fuga, scrie news.ro .

Erori grave in evaluarea elevilor la simularea Bacalaureatului. O lucrare, patru note diferite: „Situația nu este singulara”

13:55, 22.03.2024 - Directorul unui liceu din Timișoara atrage atenția, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, asupra unor nereguli grave pe care le-a sesizat in timpul evaluarii lucrarilor de la simularea examenului de Bacalaureat din acest an.

Elev de 6 ani, agresat de invațatoare pentru ca nu știa sa citeasca. Poliția din Timișoara a reacționat abia dupa ce cazul a aparut in presa centrala

18:16, 13.03.2024 - Polițiștii timișoreni au transmis pe 13 martie ca in data de 24 ianuarie au primit o sesizare din partea unor parinți al caror copil a fost agresat la unitatea școlara pe care o frecventeaza, potrivit tion.ro. Este vorba despre un elev in varsta de șase ani, care a fost ciupit de obraji de un cadru…

Va accepta Big Tech sa joace dupa regulile Europei?

16:05, 05.03.2024 - Germanul Christian Kroll, fondatorul motorului de cautare Ecosia, spune ca s-a simțit stresat in ultimele luni de modul in care Google, marele rival al companiei sale, va respecta noile norme UE privind concurența și politica antitrust. Pentru a se conforma Legii privind piețele digitale, Google trebuie…

CFR Calatori, despre eventuala reluare a curselor Timișoara - Varșeț: Partea sarba nu accepta costurile cu tracțiunea

14:45, 04.03.2024 - Zilele trecute a fost lansata o petiție pentru reluarea curselor intre Timișoara și Varșet, anulate de la 1 august 2017. Reprezentanții companiei CFR Calatori spun ca se poarta in continuare discuții cu partea sarba, insa neințelegerea principala este legata de costuri.

565 de teleormaneni au cerut recalcularea drepturilor de pensie in luna ianuarie

12:00, 29.02.2024 - Social 565 de teleormaneni au cerut recalcularea drepturilor de pensie in luna ianuarie februarie 29, 2024 11:57 In recenta ședința a Colegiului Prefectural, reprezentanții Casei Județene de Pensii Teleorman au prezentat o informare privind activitatea desfașurata de instituție in luna ianuarie 2024.…


Ce parere ai despre aceasta stire?