Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Colesterolul distruge si creierul nu doar inima

Publicat:

Pe langa faptul ca este cel mai mare dusman al inimii, colesterolul poate avea efecte dezastruoase si asupra creierului.
Potrivit cercetatorilor americani, persoanele care au colesterolul mare, nu doar ca sunt predispuse la dezvoltarea bolilor de inima, dar au un risc crescut si de dementa, potrivit doctorulzilei.ro.
Explicatia: nivelul ridicat de colesterol se afla in stransa legatura cu placile creierului asociate bolii Alzheimer si plus de asta, colesterolul rau in special, cauzeaza o diviziune incorecta a celulelor si duce la transmiterea cromozomilor deja duplicati inegal generatiilor…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Test de inteligenta pentru curajosii internetului. O inima s-a ascuns la locul de joaca pentru copii! O vezi?

09:20, 26.05.2024 - Testul de inteligența este o metoda standardizata utilizata pentru a evalua abilitațile cognitive ale unei persoane, adesea cu scopul de a masura coeficientul de inteligența (IQ). Unul dintre cele mai cunoscute la momentul actual este cel de mai sus. Tot ce ai de facut este sa gasesti inima ascunsa…

OMS anunța ca alcoolul duce la deteriorarea ireversibila a creierului: Bețiile afecteaza somnul și duc la Alzheimer

00:35, 15.05.2024 - Consumul de alcool pana la pierderea cunoștinței sau „leșin" este un lucru obișnuit in randul celor care iși permit acest obicei. Dar poate avea un impact serios asupra creierului, potrivit unui cercetator in neuroștiințe.

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelenta pentru creier, inima, ficat, scaderea in greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

13:35, 07.04.2024 - NAD+ este denumita coenzima tinereții și a sanatații, deoarece este aplicata cu rezultate excelente in terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca Parkinson sau Alzheimer, dar și de combatere a oboselii cronice, anxietații, depresiei, a simptomelor de sevraj. Ce este NAD+ NAD+ (nicotinamida…

Persoanele cu boli de inima sufera intai modificari la nivelul creierului (studiu)

01:06, 31.03.2024 - O noua analiza la care au participat peste 13.000 de persoane a relevat ca modificarile vaselor de sange din creier, care pot creste riscul de accident vascular cerebral (AVC) si dementa, sunt frecvente la persoanele cu o serie de afectiuni cardiace, indiferent daca au suferit sau nu un AVC.  O…

Bonele nu vor putea presta munca necalificata și nu vor putea fi platite cu tichete de activitați casnice, așa cum s-a stabilit inițial, in mod greșit

09:10, 21.03.2024 - Bonele nu vor putea presta munca necalificata și nu vor putea fi platite cu tichete de activitați casnice, așa cum s-a stabilit inițial, in mod greșit, in Legea prestatorilor casnici. Care e regimul legal de munca al bonelor in Romania Citește și: Copii cu dizabilitați, inchiși in apartamente de mai…

Motivul real pentru care Andreea Raicu nu are copii și nu s-a casatorit, pana la 46 de ani: „Sper sa nu fiu ințeleasa greșit”

17:00, 14.03.2024 - La varsta de 46 de ani, viața lui Andreea Raicu s-a dovedit a fi un amalgam de experiențe diverse și surprize, fie ele pozitive sau negative. Parcursul ei a fost presarat cu succese notabile, dar și cu momente de dezamagire și nerealizare, noteaza click.ro. Cunoscuta anterior drept o personalitate prominenta…

Ce condimente poți adauga in cafeaua de dimineața. Susțin sanatatea organismului

16:55, 11.03.2024 - Adaugarea anumitor condimente in ceașca ta de cafea nu ofera doar o savoare speciala, ci poate stimula sanatatea creierului pe termen lung. Indiferent daca sunt presarate peste cafea sau incluse, aceste condiment ofera un adaos delicious rutinei cafelei de dimineața. Propunerile care urmeaza pot fi…

4 motive pentru a cumpara jocuri de societate

14:25, 06.03.2024 - Te intrebi daca merita sau nu sa investești in a achiziționa jocuri de societate? Fie ca sunt pentru copii sau pentru adulți, jocurile de societate iți pot aduce o serie de beneficii. Principalul lor scop, așa cum sugereaza și numele, este acela de a facilita socializarea, insa, in afara de acest aspect,…


Ce parere ai despre aceasta stire?