Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cojasca: Un tânăr s-a electrocutat la pescuit

Publicat:

, un tanar s-a electrocutat la pescui,din primele cercetari efectuate s-a stabilit faptul ca barbatul, in timp ce pescuia pe canalul care tranziteaza extravilanul localitații Iazu,ar fi atins cu undița de un cablu electric The post Cojasca: Un tanar s-a electrocutat la pescuit first appeared on Partener TV .

Citeste articolul mai departe pe tvpartener.ro…  

Sursa articol: tvpartener.ro


Stiri pe aceeasi tema

In loc de pește, „a pescuit” o amenda: Un tanar, prins in timp ce instala plase pe raul Prut

11:35, 22.04.2024 - Un tanar a fost prins de polițiștii de frontiera in timp ce instala doua plase de pescuit din monofilament, cu lungimea totala de 120 m, pe raul Prut. Acesta era echipat cu o barca gonflabila și doua vasle.

Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca: „O regula...”. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar?

20:55, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca. Artista a vorbit deschis despre acest subiect delicat din viața ei, dupa ce a trecut printr-un divorț dureros. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar? Iata ce a marturisit cantareața!

Tanar snopit in bataie, de doi barbați care au coborat dintr-o mașina

17:55, 21.02.2024 - Un tanar in varsta de 23 de ani, din Matasari, județul Gorj, a fost snopit in bataie de doi barbați, care au coborat dintr-o mașina dupa ce au lovit intenționat autoturismul in care se afla victima impreuna cu un alt barbat.

Tragedie! A fost pescuit din Bega cadavrul unui tanar student

11:20, 21.02.2024 - Dupa cautari de peste 5 ore, a fost extras trupul unui barbat din raul Bega. Aceasta fusese auzit strigand dupa ajutor in jurul orei 4 dimineața. Acesta a fost identificat, este vorba de un tanar, in varsta de 19 ani, din Republica Moldova, student la Timișoara. In acest caz, polițiștii au intocmit…

Accident cumplit in Afumați, intre un autoturism și un TIR. Un tanar și-a pierdut viața

08:36, 19.02.2024 - Un accident cu urmari grave a avut loc duminica seara, 18 februarie, in localitatea ilfoveana Afumați. Au fost implicate un autoturism și un TIR. La fața locului au ajuns atat cadre medicale, cat și polițiști. Din pacate, s-a aflat ca accidentul rutier s-a soldat cu o victima, care nu a putut fi salvata.…

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Tanar de 18 ani, oprit de polițiști in Șag. Gonea cu peste 100 de km/h și era drogat

14:20, 14.02.2024 - De inconștiența a dat dovada, miercuri, un tanar in varsta de 18 ani. El conducea cu peste 100 de km/h pe un sector de drum unde limita de viteza este de 50 km/h. In plus, acesta consumase și substanțe interzise.

Un tanar de 22 de ani, cautat de familie dupa ce a plecat de acasa: Poliția solicita ajutorul cetațenilor

15:21, 12.02.2024 - Poliția solicita sprijinul cetațenilor in vederea depistarii unui tanar de 22 de ani, care a plecat de la domiciliu la data de 9 februarie și nu se cunoaște locul in care se afla in prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?