Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COD ROȘU după un accident cu 11 victime: 8 femei sunt rănite, doi tineri au murit / IMAGINI ȘOCANTE

Publicat:

Accident cumplit la Mioveni. Doi oameni au murit si alti 9 sunt raniti dupa ce un autoturism s-a izbit intr-un microbuz. Autoritatile au declansat planul rosu de interventie.Un grav accident de circulatie s-a produs, sambata dimineata, la intrarea in Mioveni.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Suceava: Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu motoscuterul intr-un podet

09:40, 27.04.2024 - Doi tineri au murit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce apartine de orasul Dolhasca, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava.

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Imagini halucinante din momentul accidentului din Neamț, cand trei tineri au murit. Tragedia a fost filmata de camerele de supraveghere / VIDEO

15:00, 01.04.2024 - Au aparut imagini halucinante de la momentul in care s-a produs tragedia din Neamț. Trei tineri au murit intr-un accident devastator, iar alți trei au fost raniți grav și transportați la spital. Momentul in care mașinile lor au sarit de pe partea carosabila a fost filmat.

Accident cumplit in Timișoara: o femeie a murit, iar alte trei persoane au fost ranite

21:55, 30.03.2024 - O femeie a decedat, iar trei persoane, intre care doua minore, au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs, sambata seara, in Timisoara, potrivit Agerpres. Potrivit Politiei Timis, un autoturism condus de un barbat de 57 de ani, pe banda I, dinspre sensul Mahle spre municipiul Timisoara,…

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.

Doua femei și doi copii, victime intr-un accident pe Calea Eroilor

17:41, 03.03.2024 - Patru raniți intr-un accident produs duminica pe Calea Eroilor din municipiul Buzau. Conform Poliției, a fost vorba despre o coliziune intre autoturismul condus dinspre bulevardul Unirii catre șoseaua Nordului de catre un buzoian de 19 ani și o mașina care circula din sens opus, la volanul careia se…

Accident cu 8 victime in Galați! O persoana a murit și alte șapte au fost ranite dupa ce un Maybach a depașit neregulematar / FOTO

10:20, 16.02.2024 - Trei autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier in judetul Galati. In urma tragicului eveniment, o persoana a murit și alte șapte au fost ranite dupa ce un Maybach a depașit neregulematar.


Ce parere ai despre aceasta stire?