Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod galben de vreme severă imediată în Bihor. Vezi aici recomandările ISU Crișana

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineața, cod galben de vreme severa imediata pentru județele Arad, Timiș, Bihor și Caraș-Severin. Avertizarea este valabila incepand cu ora 09:00 pana la ora 14:00.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare meteo Cod galben in județul Cluj

13:10, 23.05.2024 - Este avertizare meteo Cod galben in zona de munte a județului Cluj. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare Cod galben de ploi si instabilitate atmosferica, valabila pe parcursul acestei zile in 13 judete. Conform prognozei de specialitate, intre orele 10:00 – 23:00,…

Meteorologii dau alerta! Cod portocaliu de ploi in mai multe județe din țara / UPDATE

21:20, 22.05.2024 - UPDATE 21.10: Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri seara, avertizare cod portocaliu de ploi torențiale și grindina pentru mai multe localitați din județele Alba, Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

Cod galben de ploi si vijelii in județul Arad și alte 17 judete, pana joi dimineata

18:45, 22.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de ploi si vijelii, valabila pana joi dimineata in 18 judete din Muntenia, Banat, Transilvania, Oltenia si Crisana.

Meteorologii au emis cod portocaliu de averse, descarcari electrice si grindina pentru mai multe localitati din judetul Timis: Cod galben pentru judetul Arad

20:40, 19.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, un cod portocaliu de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina de dimensiuni mici pentru mai multe localitati din judetul Timis.

Averse si intensificari ale vantului in zone din judetele Gorj, Timis si Bihor, sambata dupa-amiaza

18:05, 04.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de averse si intensificari ale vantului, ce vizeaza zone din Banat, Crisana si Oltenia, potrivit Agerpres.

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Cod galben de ploi și vijelii. Pericol de inundații in trei județe din vestul țarii

21:05, 06.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a anunțat un Cod galben de ploi și vijelii care va afecta miercuri seara regiuni din județele Arad, Hunedoara și Timiș, avertizare urmata de un cod galben de inundații. Astfel, meteorologii au transmis ca sunt prognozate averse și descarcari electrice, iar prin…

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!


Ce parere ai despre aceasta stire?