Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CM Snooker: Mark Williams, n finală după un meci epic mpotriva lui Barry Hawkins (scor 17-15)

Publicat:

(favoritul numarul șase) s-a aflat in avantaj dupa fiecare dintre primele trei sesiuni ale semifinalei cu (cap de serie numarul șapte), dar a fost nevoit sa se recunoasca invins. Galezul s-a impus cu 17-15, asigurandu-și un loc in marea finala de la , unde il va intalni pe .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-a terminat finala Campioantului Mondial de snooker

21:40, 07.05.2024 - Englezul Kyren Wilson (32 de ani) a ciștigat pentru prima data in cariera Campionatul Mondial de snooker. El l-a invins in finala pe galezul Jak Jones, un jucator venit din calificari, caruia puțini ii dadeau șanse sa ajunga atit de departe, transmite Noi.md cu referire la ziare.com. Kyren Wilson a…

VIDEO. A caștigat primul titlu de campion mondial la snooker. Englezul Kyren Wilson l-a invins pe Jak Jones

19:31, 07.05.2024 - Kyren Wilson a obținut primul sau titlu de campion mondial la snooker, dupa ce l-a invins in finala, cu scorul de 18-14, pe galezul Jak Jones. Meciul a avut loc la Crucible Theatre din Sheffield. Wilson, in varsta de 31 de ani, a triumfat in fața unui adversar care a trebuit sa treaca prin calificarile…

CM Snooker: Echilibru in cel mai tare meci din optimi

10:05, 28.04.2024 - John Higgins (de patru ori campion mondial) și Mark Allen (al treilea jucator al lumii) se afla la egalitate, scor 4-4, in meciul contand pentru optimile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible.

O'Sullivan se califica en fanfare in optimile de finala la Crucible

17:00, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a trecut joi in optimile de finala ale Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. De șapte ori campion la Crucible, englezul l-a invins pe galezul Jackson Page, cu scorul categoric de 10-1. El il intalnește in turul doi pe galezul Ryan Day, care a eliminat un cap de serie.

Eliminat prematur de la Crucible, multiplul campion mondial Mark Williams vede un favorit surprizator la CM Snooker 2024

12:15, 24.04.2024 - Mark Williams a caștigat ultimul turneu important disputat inainte de CM de Snooker (n.r. Tour Championship) și era vazut drept unul dintre marii favoriți la caștigarea trofeului. Galezul in varsta de 49 de ani avea insa sa fie eliminat din runda inaugurala de la Crucible, iar acum lanseaza o varianta…

Ronnie O'Sullivan, invins in finala Tour Championship - Sesiune de seara ingrozitoare pentru „The Rocket”

07:35, 08.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a fost invins in finala Tour Championship la snooker, cel supranumit „The Rocket” avand o sesiune de seara de coșmar. O'Sullivan a intrat in avantaj la pauza contra lui Mark Williams (scor 5-3), dar nu a mai caștigat vreun frame la reluarea meciului.

Snooker: Judd Trump, in finala World Open

11:35, 23.03.2024 - Judd Trump, al doilea clasat in ierarhia mondiala, a obținut sambata calificarea in finala World Open la snooker. Englezul a trecut fara mari probleme de Jackson Page (locul 52 mondial), scor 6-2.

Snooker - World Open: John Higgins, de patru ori campion mondial, eliminat de locul 52 in lume

18:11, 19.03.2024 - John Higgins a parasit surprinzator World Open, multiplul campion al lumii fiind invins de Jackson Page (ocupantul locului 52 in clasamentul mondial), scor 5-3, in primul tur al turneului de snooker de la Yushan (China).


Ce parere ai despre aceasta stire?