Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cluj - O cămilă mânca liniștită tufișul unui hotel din Cluj. Dacă nu aici, atunci unde? - VIDEO

Publicat:

O camila a fost filmata in timp ce manca liniștita tufișul din fața unui hotel clujean.Camila face parte dintr-un parc zoologic și se afla in siguranța. Imaginile au devenit virale pe TikTok.Zeci de mii de like-uri a strans videoclipul postat de sofer.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu salariu de 900 de euro, fiul primarului Mircia Gutau iși face și hotel de 20 de milioane de euro

12:00, 29.04.2024 - Vlad Gutau, fiul lui Mircia Gutau, candidatul PSD la primaria Ramicu Valcea, iși continua seria investițiilor imobiliare cu un hotel de cinci stele in localitatea Calimanești, scrie Newsweek Romania. Sursa citata a scris recent ca Gutau junior are in derulare o serie de investiții imobiliare de milioane…

Atentie, detalii cu puternic impact emotional!: Crima intr-un hotel din Mangalia! Prima sedinta de judecata cu usile deschise (FOTO+VIDEO)

17:00, 25.03.2024 - Principala suspecta Loredana Atanasoaie cercetata in stare de arest preventiv a fost trimisa in judecata de procurori, fiind acuzata de omor, furt calificat, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos doua acte materiale , operatiuni ilegale cu instrumente de plata fara numerar si acces ilegal…

Condimentul care iți dilata vasele de sange și reduce hipertensiunea. Il poți manca pe paine!

13:46, 29.02.2024 - Exista o mulțime de condimente sanatoase pe care ar trebui sa le folosiți in bucatarie, dar prima noastra alegere pentru o tensiune arteriala sanatoasa este cel despre care veți afla din acest articol.

O studenta din Cluj traiește ca-n povești in Laponia. Tanara are cazare la un hotel de 4 stele și caștiga pana la 4.000 de euro

14:16, 19.02.2024 - Teodora este o studenta in anul III la Administrarea Afacerilor, pe limba germana, la UBB Cluj și are un job sezonier in Laponia care ii asigura venituri foarte bune și traiește experiențe unice.

Florin Calinescu revine in politica: „E un partid nou”. Anunțul a starnit reacții: „Depinde unde va implicați. Nu o sa va votez numai pentru carisma”

11:30, 18.02.2024 - Florin Calinescu a anunțat prin intermediul unei postari pe Facebook ca revine in politica, fara sa dezvaluie inca partidul politic din care va face parte. Actorul a ocupat in 2019 funcția de președinte al Partidului Verde, care a fost inființat in anul 2005.„Cred ca ma implic. Politic. Dar depinde…

Joe Biden și-a facut cont de TikTok, deși guvernul SUA a criticat ferm aplicația

09:15, 12.02.2024 - Presedintele american Joe Biden a devenit duminica seara utilizator de TikTok, marcand debutul sau pe aceasta retea sociala cu un video de 26 secunde, informeaza luni AFP, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?