Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clipul video șocant cu Florin Ristei care s-a viralizat pe TikTok. Ce provocare i-a dat iubita

Publicat:

a fost supus unei provocari pe rețelele de socializare, in care barbații au parte de o transformare radicala. Nici cantarețul nu a scapat de acest hop, ba chiar l-a indeplinit cu succes, acesta fiind deja obișnuit deja de la emisiunea ” de Undeva”. Clipul video șocant cu care s-a viralizat […] The post Clipul video șocant cu care s-a viralizat pe TikTok. Ce provocare i-a dat iubita appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șocant! O celebra influencerița din Irak, impușcata in fața casei de un barbat care s-a dat drept livrator

12:36, 29.04.2024 - In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un barbat inarmat pe o motocicleta oprește in spatele vehicululUui in care se afla influencerița și care era parcat in fața casei ei, se apropie cațiva metri și apoi deschide focul.Tanara asasinata a devenit celebra pentru clipurile in care…

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Artistul care a facut ȋnconjurul lumii cu piesa „Dame to cosita” revine pe scena Te cunosc de undeva! cu o provocare reggaeton pentru Emi și Cuza. Pepe: „Asta ȋnseamna show!”

22:50, 04.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus lui Emi și lui Cuza un personaj cu totul și cu totul special, dar despre care cei doi artiști au pareri diametral opuse. El Chombo, artistul care a facut

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Ilona și Florin Ristei, transformați in Sandu Ciorba. Cum le-a ieșit momentul amuzant

22:35, 16.03.2024 - Ilona și Florin RIstei au reușit sa creeze un moment special pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, in rolul lui Sandu Ciorba, iar publicul și jurații au fost in delir. Cat de bine le-a ieșit.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasa in Christina Aguilera

22:35, 24.02.2024 - Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 in a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus in scena celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Jo și Liviu Teodorescu, provocare de Bollywood la „Te cunosc de undeva!”. „O sa fie un moment haios”

15:05, 23.02.2024 - In cel mai recent episod al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Jo și Liviu Teodorescu se pregatesc sa ofere o interpretare plina de energie a unui hit Bollywoodian. Publicul se așteapta la un moment de dans exploziv și la o prestație muzicala de excepție.

Care este cea mai mare frica a Ilonei Brezoianu! Detalii neștiute despre concurenta de la Te Cunosc de Undeva / VIDEO

23:00, 19.02.2024 - Ilona Brezoianu și-a deschis sufletul in fața reporterului Spynews.ro și a dezvaluit care este ce mai mare frica a ei, dar și cum reușește sa traiasca cu aceasta. Partenera lu Florin Ristei, de la Te Cunosc de Undeva, vorbește și despre presiunea concursului.


Ce parere ai despre aceasta stire?