Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clipe de groază la Hollywood! A murit într-un accident cauzat de un şofer beat

Publicat:

Una dintre cele mai faimoase actrite de la Hollywood trece prin clipe de groaza. Varul frumoasei a murit intr-un accident de masina cauzat de un sofer care conducea sub influenta alcoolului. avea numai 14 ani. Vestea tragica a fost data chiar de actrita , profund afectata de pierdere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

El este Andrei, tanarul de 19 ani, care a murit alaturi de varul sau intr-un accident cumplit in Argeș. Luase permisul de doar trei saptamani

12:21, 03.05.2024 - Andrei a murit alaturi de varul sau intr-un accident cumplit in Argeș. Tanarul avea 19 ani și luase permisul in urma cu doar trei saptamani. Cei doi se aflau in mașina cu alte doua persoane, care au supraviețuit. Din nefericire, Andrei și varul sau au murit pe loc.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .

Accident infiorator in Satu Mare. Un copil de 4 ani a murit, dupa ce a fost spulberat de un șofer beat / VIDEO

15:40, 09.03.2024 - O tragedie de neimaginat a cutremurat Satu Mare, dupa ce un copil de doar 4 ani și-a pierdut viața intr-un accident infiorator. Micuțul a fost spulberat de un șofer beat in timp ce se afla pe bicicleta.

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Polițist lovit in timpul misiunii de un șofer drogat cu cocaina și beat. Clipe de groaza in zona de lux a Capitalei

08:46, 24.02.2024 - Un agent al Brigazii Rutiere din Capitala a fost transportat la spital, sambata dimineața, cu rani la picioare, dupa ce a fost lovit de o mașina condusa de un tanar beat și drogat.Potrivit primelor informații, un autoturism condus de un tanar care nu a oprit la semnalele polițiștilor a acroșat autospeciala…

Accident grav in județul Dolj! Un sofer de 24 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-o caruta in care se aflau patru persoane / FOTO

08:05, 19.02.2024 - Un accident cumplit a avut loc, in urma cu o seara, in județul Dolj! Un șofer de 24 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-o caruța in care se aflau patru persoane, dintre care doi minori.


Ce parere ai despre aceasta stire?