Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cleopatra Stratan, mesaj în lacrimi pentru tatăl său. Pavel Stratan și-a sărbătorit ziua de naștere: ”Vreau să-ți mulțumesc pentru iubirea necondiționată”

Publicat:

Astazi in familia a fost mare sarbatoare, asta deoarece tatal artistei și-a sarbatorit ziua de naștere. Cantareața i-a transmis in lacrimi un mesaj emoționant parintelui sau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

William si Kate multumesc publicului pentru mesajele primite de ziua de nastere a fiului lor Louis

17:00, 23.04.2024 - Printul William al Marii Britanii si sotia sa, Kate, au multumit publicului pentru mesajele trimise marti cu ocazia celei de-a sasea aniversari a fiului lor Louis, informeaza Reuters, informeaza Agerpres.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Presedintele Israelului, mesaj la sase luni de razboi: „Vom culege cu bucurie ceea ce semanam cu lacrimi”

12:00, 07.04.2024 - Presedintele Israelului, Isaac Herzog, a transmis sambata, 6 aprilie, un mesaj israelienilor, pentru a marca „jumatate de an de durere si agitatie” de la inceputul razboiului impotriva Hamas in Fasia Gaza, transmite EFE, citata de Agerpres.„Maine (duminica - n.r.), la ora 6:29, marcam sase luni de la…

Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere in avans! Cum a aratat marele eveniment: “Va mulțumesc” FOTO

09:25, 01.04.2024 - Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere acasa, in avans! Intr-un decor de invidiat, vedeta s-a pregatit așa cum se cuvine pentru a-i primi pe oaspeții sai și a organiza o petrecere inedita, avand tematica anilor 80-90.

Gabi Badalau, mesaj romantic pentru Bianca Dragușanu. Blondina iși sarbatorește ziua de naștere / FOTO

08:30, 07.03.2024 - A fost petrecere cu fast pentru Bianca Dragușanu! Blondina din showbiz-ul romanesc și-a sarbatorit, in cursul zilei de ieri, ziua de naștere. Nici Gabi Badalau nu s-a putut abține, astfel ca i-a transmis partenerei sale un mesaj romantic cu aceasta ocazie speciala. Iata postarea facuta de omul de afaceri…

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Nikolas Constantin, surpriza emoționanta pentru soția lui: „Te iubesc!”. Anda și-a sarbatorit ziua de naștere / VIDEO

15:31, 13.02.2024 - Este o zi frumoasa in familia lui Nikolas Constantin și asta pentru ca el iși sarbatorește soția. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele i-a facut Andei o surpriza emoționanta. Iata ce i-a pregatit artistul partenerei lui de viața, dar și ce postare a facut acesta prin intermediul…


Ce parere ai despre aceasta stire?