Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Claudiu Keşeru are Bulgaria la picioare.Vecinii de la sud vorbesc despre el, după ultima performanţă

Publicat:

Atacantul român Claudiu Keșeru a reușit o tripla pentru Ludogoreț Razgrad, joi, în meciul în care a surclasat-o pe cu scorul de 7-0, în deplasare, în manșa secunda a semifinalelor la fotbal.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Luptatorul Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional din Bulgaria

08:35, 29.04.2024 - Luptatorul de stil greco-roman Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional „Petko Sirakov - Ivan Iliev”, rezervat sportivilor sub varsta de 23 de ani, care a avut loc in orașul Sofia, Bulgaria.

Șahistul Mihnea Costachi (CSM Unirea Alba Iulia), locul 4 la Campionatul European de dezlegari

00:15, 24.04.2024 - Șahistul Mihnea Costachi (CSM Unirea Alba Iulia), performanța extraordinara: locul 4 la Campionatul European de dezlegari, cel mai bun rezultat din istorie obținut de un șahist roman! O noua performanța internaționala obținuta de Mihnea Costachi, locul 4 la Campionatul European de șah-dezlegari. Aceasta…

Andrei Ciolacu a marcat un nou gol pentru Birkirkara, intr-o partida din etapa a 23-a a campionatului de fotbal al Maltei

04:05, 15.04.2024 - Atacantul roman Andrei Ciolacu a marcat un gol pentru Birkirkara, care a invins-o pe Gudja cu scorul de 2-0 (1-0), duminica, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a 23-a a campionatului de fotbal al Maltei, anunța AGERPRES.

Alin Rusu, candidatul PNL la Primaria Șcheia determinat sa caștige impreuna cu o echipa de consilieri tanara, puternica și dornica de performanța. ”Toți vorbesc de schimbare. Noi chiar o facem”

17:50, 28.03.2024 - Candidatul PNL la funcția de primar al comunei Șcheia, tanarul om de afaceri Alin Rusu, a fost lansat oficial in cursa pentru caștigarea alegerilor odata cu validarea sa de catre Comitetul de Coordonare Județean al partidului. Alin Rusu și-a format deja o echipa de consilieri tanara, puternica și performanta…

PERFORMANȚA PENTRU ROMANIA Andrei Rațiu remarcabil in amicalul cu Columbia

12:06, 27.03.2024 - Urmatoarele doua meciuri de pregatire ale "Tricolorilor" inainte de turneul final vor fi cu Bulgaria (4 iunie) și Liechtenstein (8 iunie). The post PERFORMANȚA PENTRU ROMANIA Andrei Rațiu remarcabil in amicalul cu Columbia first appeared on Informatia Zilei .

Un roman din Italia și-a batut vecinii cu coada de matura, suparat ca faceau un gratar

16:45, 18.03.2024 - Doua persoane au fost agresate de un roman in timp ce se pregateau sa faca un gratar in curtea lor. Situația a escaladat rapid atunci cand vecinul roman in varsta de 50 de ani a intrat brusc in curtea lor și a inceput sa-i atace verbal și apoi fizic.

Gest șocant in Italia. Un roman și-a batut vecinii cu coada de la matura, din cauza ca faceau gratar

10:55, 18.03.2024 - Un roman a recurs la un gest șocant in Italia. Și-a batut vecinii cu coada de la matura, dupa ce a observat ca faceau gratar in curtea din spate a casei. Cei doi se aflau in curtea casei lor, iar barbatul i-a atacat. Iata ce l-a deranjat pe roman!

Tanarul artist turdean Theodor Romila, s-a remarcat din nou la un prestigios concurs internațional! De data aceasta, cu un portret-pictura in ulei!

23:00, 03.03.2024 - Tanarul turdean Theodor Romila a obținut Mențiunea de onoare pentru tanar talent, cu pictura in ulei „Marius”, care de fapt il reprezinta pae tatal sau, cunoscutul fotograf de evenimente (și nu numai), Marius Romila. A fost prima participare la secțiunea pictura in cadrul acestui prestigios concurs…


Ce parere ai despre aceasta stire?