Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Claudiu Bleonţ, omul care „încearcă să-şi reactiveze constant copilul din el”

Publicat:

O noua editie „Nocturne” la TVR 1, il are ca invitat pe actorul . ne da intalnire la TVR The post , omul care „incearca sa-si reactiveze constant copilul din el” appeared first on Bebelu.ro .The post , omul care „incearca sa-si reactiveze constant copilul din el” appeared first on .

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia incearca sa saboteze caile ferate europene. Un ministru ceh spune sa rușii au facut mii de atacuri cibernetice

14:55, 06.04.2024 - Rusia a facut "mii" de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene, spune ministrul ceh al Transporturilor, Martin Kupka. Acesta descrie o campanie a Moscovei destinata sa destabilizeze Uniunea Europeana si sa saboteze o infrastructura vitala, prin atacuri cibernetice.

Fata cu handicap, violata de tatal ei, la Vaslui. Mama incearca sa-i gaseasca scuze soțului

17:25, 28.03.2024 - Fata de 20 de ani, cu un anumit grad de handicap, crescuse intr-o familie de asistenți maternali, dar se intorsese de cateva luni in familia naturala. Tanara le-a povestit profesorilor de la școala unde invața ca tatal ei a violat-o de mai multe ori.

5 minute de gramatica. Cum incearca oficialii din Educație sa rezolve problema dezastrului de la Evaluarea Naționala

11:10, 20.03.2024 - Cinci minute de gramatica și cinci minute de lectura inaintea fiecarei ore de romana. Asta ii așteapta pe elevii de clasa a VIII-a din Capitala care invața in școlile unde media notelor la simularea Evaluarii Naționale s-a situat sub 7.

VIDEO | A fost sau n-a fost… parastas? | Primaria Vaslui incearca sa dreaga busuiocul!

00:15, 13.03.2024 - FAPTE… Pe data de 9 martie, Primaria Vaslui organizeaza un parastas in memoria profesorului Talmaciu. Viceprimarul Catalin Mandru confirma aceasta acțiune și recunoaște chiar ca a fost o “premiera” pentru ca niciodata aceasta instituție nu a mai finanțat un parastas. Ziarul Vremea Noua reda intocmai…

Trump incearca sa caștige voturile alegatorilor de culoare din SUA cu imagini deepfake generate de inteligența artificiala

14:05, 04.03.2024 - Susținatorii lui Donald Trump au inceput sa creeze și sa distribuie imagini false generate de inteligența artificiala (AI) in care sunt infațișați alegatori de culoare, cu scopul de a incuraja afro-americanii sa voteze pentru Partidul Republican.

Cum a reacționat artistul Costin Ionița la imaginile cu femeia care incearca sa-i darame sculptura cu șapte capete

14:25, 22.02.2024 - Evenimentul „Luna sculptorilor romani” a creat isterie in randul ieșenilor. O femeie a fost atat de deranjata de o opera de arta, care infațișeaza o „creatura cu șapte capete”, incat a vrut sa o darame.

Surse: Liberalii incearca sa refaca polul de dreapta, dupa blocajul din coalitia cu PSD

11:45, 14.02.2024 - Coalitia de guvernare pare rupta pe toate planurile. Surse Antena 3 CNN spun ca liberalii se reorienteaza deja dupa ce negocierile pentru comasare au ajuns in impas si poarta discutii pentru refacerea polului de dreapta.

Decizia luata de Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu. „O sa plece de acasa. Singurul gand care ma apasa”

10:50, 05.02.2024 - Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, are 18 ani și a luat o decizie importanta. Ea va studia in Spania, iar aceasta hotarare nu le-a picat prea bine parintilor, care vor fi nevoiți sa stea departe de singurul lor copil. Prezentatorul TV spune ca și-a susținut intotdeauna fiica și ca deja s-a pregatit pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?