Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clasamentul WTA: Cădere pentru Simona Halep - Modificări importante și în TOP 10

Publicat:

a înregistrat o noua coborâre în clasamentul WTA, sportiva noastra pierzând alte trei locuri. Șansele ca Simona sa revina în TOP 10 pâna la finalul anului devin tot mai mici.
Cu 3.152 de puncte acumulate, Halep se afla pe locul 14 în aceasta saptamâna, înregistrând o coborâre de trei poziții.

Schimbari în TOP 10 - Osaka, în cadere libera
, campioana en-titre de la , a urcat doua locuri și se afla pe 5 (cea mai buna clasare din cariera), a urcat pâna…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care sunt șansele ca Simona Halep sa primesca un wild card la Roland Garros 2024

09:25, 07.05.2024 - Revenita pe teren in luna martie (a fost eliminata in runda inaugurala de la Miami), Simona Halep are șanse minime sa primeasca un wild card pentru Roland Garros 2024, al doilea turneu de Grand Slam al sezonului.

Clasamentul WTA: Salt important pentru Jaqueline Cristian - Modificari in TOP 10 dupa turneul de la Madrid

09:16, 06.05.2024 - Jaqueline Cristian a obținut doua victorii pe tabloul principal al turneului de la Madrid și a urcat cinci poziții in clasamentul publicat luni de WTA. Campioana la Caja Magica, poloneza Iga Swiatek se distanțeaza in fruntea ierarhiei mondiale.

Clasamentul WTA: Salt important pentru Gabriela Ruse - Coborare pentru Sorana Cirstea și Simona Halep

09:05, 22.04.2024 - ​Gabriela Ruse a fost cea mai activa jucatoare a Romaniei in circuitul WTA, reușind sa ajunga pana in sferturile turneului de la Rouen. Aceasta performanța i-a adus un salt important in ierarhia mondiala.

Mihai Covaliu, presedintele COSR, despre ce sanse are Simona Halep sa evolueze la Jocurile Olimpice Paris 2024

16:45, 18.04.2024 - Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a declarat ca sansele Simonei Halep de a primi un wild card care sa I permit participarea la Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt importante.In cazul jucatoarei de tenis din Constanta, fost lider mondial si castigatoare a doua turnee de…

Clasamentul WTA: Situația jucatoarelor din Romania - Coborare pentru Simona Halep

07:36, 15.04.2024 - ​Romania are in aceasta saptamana trei jucatoare in prima suta a ierarhiei WTA, dintre acestea Sorana Cirstea fiind sportiva cu cea mai buna clasare: 29. In așteptarea revenirii in sezonul de zgura, Simona Halep a inregistrat o coborare in clasament: se afla pe locul 1146, cu 10 puncte acumulate.

Schimbarile produse in WTA dupa Indian Wells - Simona Halep nu revine in clasamentul mondial

08:25, 18.03.2024 - Simona Halep ramane in continuare fara clasament WTA, fosta lidera mondiala urmand sa-și faca revenirea in circuit cu ocazia turneului de categorie 1000 de la Miami. Iga Swiatek domina cu autoritate clasamentul WTA, in timp ce podiumul este completat de Aryna Sabalenka și Coco Gauff.

Halep, la revenirea in țara: 'Cred ca eram locul 54, o sa vad ce pot sa fac sa recuperez clasamentul'

06:30, 07.03.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, joi dimineata, la intoarcerea de la Dubai unde se antreneaza, ca adevarul a iesit la iveala in cazul sau de doping și ca va incerca sa revina in clasamentul WTA, conform Agerpres. „Am primit vestea foarte bine. A fost o veste minunata, asa cum visam,…

Romania, trei jucatoare in top 100 WTA - Multe modificari in primele zece locuri

07:25, 04.03.2024 - ​Sorana Cirstea se menține pe locul 22 in ierarhia WTA, ea fiind și in aceasta saptamana jucatoarea din Romania cu cea mai buna clasare in ierarhia mondiala feminina. Patru modificari au avut loc in TOP 10 WTA, iar Iga Swiatek conduce in continuare ierarhia.


Ce parere ai despre aceasta stire?