Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clădirile emblematice ale orașului Oradea au fost recreate la scară mică și expuse la Muzeul Țării Crișurilor

Publicat:

Expoziție inedita la Oradea. Cladirile emblematice ale orașului au fost recreate la scara mica. Un oradean și soția sa au realizat lucrarile in decursul ultimilor trei ani. I-au ajutat un grup de entuziaști din Chisinau, specializat in constructia de diorame si machete feroviare.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

De la Andy Warhol la Cecil Beaton, portretele emblematice ale familiei regale britanice din ultimii 100 de ani vor fi expuse la Londra

00:31, 17.05.2024 - De la portretul reginei Elisabeta a II-a realizat de Andy Warhol la fotografiile realizate de Cecil Beaton cu prințesa Margaret, o noua expoziție prezinta portretele familiei regale britanice din ultimii 100 de ani.

Expoziție de pictura și lansare de carte, intr-un eveniment realizat la Gura Humorului

13:50, 01.05.2024 - Ultima zi a lunii aprilie le-a adus humorenilor un eveniment sub semnul artei plastice și al scriiturii, avandu-l ca principal invitat pe pictorul și scriitorul Leonid Popescu de la Chișinau. Arta scriitoriceasca a fost reprezentata și de autorul unor interesante volume istorice, scriitorul ...

Cind se deschide Muzeul Bisericesc din Chișinau

16:50, 27.04.2024 - Administrația Capitalei planifica deschiderea Muzeului Bisericesc in Chișinau. Instituția va deveni filiala a Muzeului de Istorie a Orașului și va fi amplasata pe str. Grigore Vieru 11, unde a fost descoperita casa mitropolitului Gavriil Banulescu Bodoni. Muzeul va conține o expoziție permanenta și…

Feerie de noapte la Constanța: cinci cladiri emblematice ale orașului vor fi iluminate arhitectural timp de o luna

18:25, 26.04.2024 - Constanța se alatura marilor orașe ale lumii care folosesc iluminatul arhitectural pentru a crea experiențe vizuale de neuitat prin iluminarea obiectivelor turistice importante, ca parte din metodele de promovare și atragere a turiștilor.

VIDEO| Se reconstruiește una dintre cladirile emblematice ale Bucureștiului: are o istorie și un farmec aparte

22:10, 22.04.2024 - Multinaționala Julius Meinl Living anunța faptul ca a finalizat achiziția celebrului Hotel Ambasador din București. Deschis in anul 1939, Hotel Ambasador este una dintre cele mai frumoase cladiri din București și una dintre cele mai selecte locații din țara noastra.

Ce rol avea sigiliul orașului medieval Baia Mare. Tiparul din argint, vechi de peste 500 de ani, a fost furat in 2011

22:26, 22.03.2024 - Istoria medievala a orașului Baia Mare continua sa fascineze, in special dupa ce acea perioada a fost evidențiata intr-un film despre un argintar local. Cladirile de aproximativ 500 de ani din vechiul centru al orașului aprind imaginația tuturor, cu povești și intrigi din acea vreme.

Lidera de la Chișinau condamna atacul Kremlinului asupra orașului Odesa: Razboiul Rusiei impotriva Ucrainei nu are limite

19:21, 15.03.2024 - Lidera de la Chișinau, Maia Sandu, a condamnat atacul Rusiei asupra orașului Odesa, soldat cu zeci de morți și raniți, reiterand faptul ca ,,Ucraina are nevoie urgenta de ajutor pentru a se apara și pentru a apara pacea in Europa”.

Armata israeliana a lovit una dintre cladirile emblematice din Rafah

20:15, 09.03.2024 - Armata israeliana a lovit una dintre cladirile emblematice din Rafah. Zeci de familii locuiau in turnul cu 12 etaje. Nu exista victime deoarece localncii au fost informați despre lovitura cu aproximativ 30 de minute inainte.


Ce parere ai despre aceasta stire?