Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciucu, legături periculoase cu "gorila" lui Mario Iorgulescu

Publicat:

, designerul care ii imbraca pe membrii a Romaniei, este asociat, mai nou, cu imaginea unui lider interlop, implicat, anul trecut, alaturi de , in sechestrarea unui barbat.  

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știința și spațiu O gorila de la Zoo Berlin, considerata cea mai virstnica din lume

03:11, 16.04.2024 - O gorila de la Zoo Berlin, despre care se crede ca ar fi cel mai varstnic exemplar din lume din aceasta specie, va implini sambata 67 de ani. Aceasta gorila, care este femela si se numeste Fatou, s-a nascut in salbaticie si traieste la Zoo Berlin din 1959. Vineri, ea a primit de la ingrijitorii sai…

Apropiat al lui Putin, alarmat de dronele „extrem de periculoase” ale Ucrainei VIDEO

14:35, 12.04.2024 - Dronele ucrainene grele atacand in tandem cu FPV-urile se dovedesc „extrem de periculoase” pentru forțele rusești de pe campul de lupta, a observat fostul șef al agenției spațiale ruse intr-o postare Telegram, relateaza Newsweek.

Bomba din magazine: pui ingalbeniți, impanați cu tulpini de sallmonela periculoase

11:41, 27.03.2024 - Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a transmis, astazi, ca unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face sa para mai buna. Uneori procedura se realizeaza in timpul hranirii, astfel incat vopseaua sa nu poata fi spalata. In aceste conditiil afirma…

Da in judecata un renumit ziarist pentru ca l-a acuzat ca are legaturi cu ISIS! De la ce a pornit scandalul cu tenta religioasa!

14:00, 26.03.2024 - Antonio Rudiger (31 de ani), fundașul central al lui Real Madrid, l-a acționat in instanța, la un tribunal din Berlin, pe jurnalistul Julian Reichelt, fost redactor-șef la Bild, pentru ca a considerat gestul internaționalului german intr-o poza pe Instagram ca o legatura cu temuta organizație terorista.…

Tinerele țin diete periculoase la presiunea social media

09:21, 11.03.2024 - Tinerele țin diete periculoase la presiunea social media. Șase din zece fete au incercat diete extreme sau periculoase pentru a crește sau a scadea in greutate, atrage atenția una dintre cele mai cunoscute organizații non-guvernamentale la nivel global.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de fenomene meteo periculoase. Care sunt zonele afectate 

08:41, 16.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase valabila pentru mai multe zone ale țarii. 

Interlopul care a chefuit cu Alex Velea inainte de crima, legaturi periculoase cu un falsificator

22:55, 13.02.2024 - Unul dintre fiii „vrajitoarei” Sidonia, arestat in dosarul de omor de la Padina, are experiența la capitolul penal, el fiind citat intr-un dosar de falsificare a marcii. Mai exact, era vorba despre niște telefoane mobile contrafacute.

Regele Charles, diagnosticat cu o boala cumplita. Va abdica monarhul britanic?

10:20, 06.02.2024 - Regele Charles a fost internat recent in spital pentru o afecțiune cu care se confrunta la prostata, insa medicii au descoperit o boala mult mai cumplita. Anunțul facut de oficialii de la Palatul Buckingham, in randurile urmatoare. Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer Monarhul in varsta…


Ce parere ai despre aceasta stire?