Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cisco preia integral propriul start-up lansat cu un an în urmă

Publicat:

Cisco, cel mai mare producator de echipamente de networking la nivel global, și-a anunțat intenția de a achiziționa integral , un start-up în care compania deja detinea 85% din parti.

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un start-up francez a lansat pe piața planta minune care poate inlocui purificatoarele de aer

15:05, 03.06.2024 - Neoplants, un start-up francez fondat in urma cu numai cinci ani, a lansat pe piața Neo Px, o planta creata cu ajutorul bioingineriei, capabila sa purifice aerul la o rata nemaiintilnita, relateaza LeMatin.

Monica Niculescu și Cristina Bucșa, start lansat la Roland Garros 2024

03:05, 01.06.2024 - Monica Niculescu și Cristina Bucșa iși continua perioada excelenta din ultima vreme și a bifat, vineri dupa masa, un prin succes și pe tablou principal de dublu al turneului de la Roland Garros. Cele doua au trecut in minimu de seturi de perechea Davis/Santamaria, scor 6-2, 6-1, intr-o ora și 18 minute.…

„Mi-am rapit propriul viitor”: Ministerul Educației a lansat un video de atenționare pentru elevi

18:15, 22.05.2024 - Ministerul Educației a lansat un videoclip de atenționare pentru elevi, indemnindu-i sa nu copieze la discipline și examene. Personajul principal al videoclipului a fost interpretat de comediantul Alexandru Ghețan. Acesta a jucat rolul unui hamal care le povestește colegilor sai despre propria soarta:…

Un start-up german, Hyimpulse, a lansat o racheta propulsata cu parafina VIDEO

17:15, 03.05.2024 - Hyimpulse, un start-up german din sectorul spatial, a anuntat ca a efectuat vineri, cu succes, prima lansare a unei rachete care utilizeaza parafina pe post de carburant, adica ceara de lumanare, cu scopul de a testa aceasta tehnologie inaintea unui prim zbor orbital la sfarsitul anului 2025.

Start pentru proiectul CIBUS

16:00, 25.04.2024 - Consiliul Județean Maramureș a demarat la inceputul lunii aprilie 2024, implementarea in parteneriat internațional a proiectului CIBUS - Reducerea pierderilor și risipei de alimente in Europa, finanțat prin programul INTERREG EUROPE 2021-2027 și care se va derula in perioada 1 aprilie 2024 - 30 iunie…

Politico: Rusia a lansat rachete de tipul X-59 pe propriul teritoriu și pe teritoriile ocupate din Ucraina

13:15, 23.04.2024 - Forțele aeriene ale Rusiei au lansat rachete masive pe propriul teritoriu la inceputul lunii aprilie, potrivit unui raport de la o instituție media independenta. Rachetele de tipul X-59 au lovit regiunea Belgorod, situata la 92 km de granița cu Ucraina, conform Astra, citat de Politico. 

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleștenii cauta prima victorie / Echipele de start

19:51, 15.04.2024 - Ajunsa pe locul al cincilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, Rapid cauta prima victorie dupa trei partide in confruntarea cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.

Un start-up din Cluj a lansat serviciul de delivery cu meniu personalizat in funcție profilul nutrițional al clientului

15:30, 18.03.2024 - Intr-o lume in care timpul este o resursa din ce in ce mai prețioasa și alimentația echilibrata devine esențiala pentru un stil de viața sanatos, un start-up din Cluj promite sa inoveze in domeniul tehnologiei alimentare. 


Ce parere ai despre aceasta stire?