Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cireşe sută la sută bistriţene pe Dealul Dumitrei

Publicat:

Fara indoiala, cele mai bune cirese sunt cele romanesti. Micute dar cu gust deosebit, fructele de sezon au ajuns la un pret acceptabil pentru orice buzunar. , V. Bindea vinde cirese ecologice din livada proprie, la 8 lei kilogramul.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

O romanca a comparat prețurile la cireșe din Londra cu cele din Romania. „Aici e vreo 17-18 lei doar o cireașa!”

17:35, 09.05.2024 - O romanca din Londra ține sa ii contrazica pe conaționalii care susțin ca in Romania se gasesc cele mai scumpe cireșe din lume și a postat și o poza cu prețul cu care se vand doua cireșe intr-o piața din centrul capitalei britanice.

Cireșe de mai in Paulești. Cat costa prețioasele fructe scoase la vanzare la marginea drumului

15:50, 08.05.2024 - Localnicii din comuna Paulești, Prahova, iși expun cu mandrie recoltele proaspete pe marginea drumului județean DJ 102, așteptand cu nerabdare clienții dornici de a savura un deliciu natural la prețuri accesibile.

(video) Primele cireșe, un lux pentru moldoveni?: Un kilogram direct din livada costa „doar 500 de lei”

10:30, 07.05.2024 - E luna mai și primele cireșe au aparut in livezile din țara, insa prețul pentru un kilogram este uimitor. „Un kilogram de cireșe direct din livada la doar 500 de lei”. Un anunț video cu aceasta oferta a devenit viral pe rețele sociale.

VIDEO | S-au copt primele cireșe in Alba Iulia, mai repede ca in alți ani. Cat este prețul in piața?

12:55, 04.05.2024 - VIDEO | S-au copt primele cireșe in Alba Iulia, mai repede ca in alți ani. Cat este prețul in piața? VIDEO | S-au copt primele cireșe in Alba Iulia, mai repede ca in alți ani. Cat este prețul in piața? Primele cireșe s-au copt in Alba Iulia, dupa saptamani de soare și caldura, in special primele doua…

Cireșe mai scumpe ca aurul in Ardeal! Cum e posibil așa ceva? - FOTO

12:31, 03.03.2024 - Kilogramul de cireșe se vinde la Deva cu 250 de lei. Cum e posibil oare ca un kilogram de cireșe sa fie mai scump ca aurul.”Au aparut și la Deva! Daca iei cinci kg prețul scade la 200/kg…”, a scris un ardelean.

Cat a ajuns sa coste un kilogram de cirese! Nu mulți romani iși permit sa cumpere

09:30, 22.02.2024 - Prețurile la cireșe au atins cote alarmante in ultima perioada, iar mulți romani se confrunta cu dificultați in a-și permite sa cumpere aceasta delicatesa. Cat a ajuns sa coste un kilogram la noi in țara.

Testul de atenție pentru oamenii cu ochi de vultur. Unde este ascunsa roșia printre cireșe?

13:45, 21.02.2024 - O noua provocare face furori in randul internauților din aproape toate colțurile lumii. Cei care iși doresc sa iși puna la incercare viteza de reacție și gandirea creativa ar trebui sa incerce testul de atenție pentru oamenii cu ochi de vultur. Privește bine imaginea. Unde este ascunsa roșia printre…

Cireșe la vanzare, costa cat aurul

17:11, 19.02.2024 - A devenit cu adevarat un lux sa cumperi acum un kilogram de cireșe. Un videoclip filmat la un aprozar de fructe din Iași a devenit viral datorita prețului exorbitant pe care vanzatoarea il anunța. „Va puteți impresiona iubita cu cireșe la doar 249 de lei kilogramul. Va așteptam!” este anunțul, citat…


Ce parere ai despre aceasta stire?