Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciprian Marica îl „înțeapă” pe Adrian Mutu: „Să-l vedem acum dacă are fler. Nu era ceva care să-l recomande pentru acest post”

Publicat:

(34 de ani), finanțatorul celor de la Farul Constanța, a comentat cu reticența numirea lui (41 de ani) la naționala U21, insa il avertizeaza pe „Briliant”: „Va fi foarte greu daca nu reușește acolo”.   „Realmente, nu era ceva care sa-l recomande pe Mutu in detrimentul altora pentru naționala U21 Mutu și-a luat o responsabilitate mare ca a venit dupa Radoi, care a facut performanța. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciprian Marica a rezolvat problema atacantului la naționala Romaniei - Pe cine vede titular la EURO 2024

08:30, 28.03.2024 - Naționala de fotbal a Romaniei este calificata la Campionatul European din Germania, iar gruparea pregatita de Edi Iordanescu a disputat deja doua partide de pregatire, cu Irlanda de Nord (1-1) și Columbia (2-3).

Paul Iacob, mesaj razboinic inainte de meciul cu Farul Constanța: „Rapid are fața de campioana!” + „Imi doresc sa ajung la echipa naționala”

13:00, 15.03.2024 - Intr-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Paul Iacob, 27 de ani, a prefațat meciul dintre Rapid și Farul Constanța. Meciul Rapid - Farul este programat vineri, de la ora 20:30 și va fi transmis de Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1 și livetext pe GSP.RO. Dupa ce a marcat in derby-ul…

Adrian Mutu, antrenorul CFR Cluj, dupa meciul cu Farul Constanța, incheiat cu o remiza. „Avem nevoie de mai multa forța pentru a controla jocul”.

10:21, 03.03.2024 - CFR Cluj a scos doar un punct in urma meciului disputan in deplasare cu Farul Constanța, 1-1. Adrian Mutu susține ca „feroviarii” au nevoie de mai multa „forța pentru a controla jocul”.

Adrian Mutu a tras concluziile dupa remiza cu Farul Constanța

23:00, 02.03.2024 - ​CFR Cluj a remizat pentru a doua oara la rand in SuperLiga Romaniei, ardelenii plecand cu un singur punct din deplasarea de la Farul (1-1), iar la finalul partidei, Adrian Mutu a tras concluzii cu privire la jocul echipei sale.

Declarațiile lui Adrian Mutu, inaintea derby-ului cu Farul Constanța

16:35, 01.03.2024 - Adrian Mutu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a declarat ca isi doreste sa castige toate cele 3 puncte in meciul din deplasare cu Farul Constanta pentru a ramane aproape de Rapid și FCSB. „Avem o saptamana grea, este al doilea meci in deplasare. Suntem in cantonament de cateva zile, dar asta e, nu avem…

Adrian Mutu a transmis de ce are nevoie Romania pentru a face o impresie buna la EURO 2024

12:45, 23.02.2024 - ​Naționala de fotbal a Romaniei va fi prezenta la Campionatul European din acest an, iar Adrian Mutu a transmis ca jucatorii au nevoie de meciuri in picioare pentru a reuși sa produca o surpriza in Germania.

Oferta din Italia pe numele unui fotbalist de la Farul: „Hagi decide. Suma este importanta!”

13:05, 06.02.2024 - Ciprian Marica, acționarul minoritar al celor de la Farul Constanța, a declarat, in direct la GSP Live, ca exista o oferta oficiala pentru unul dintre jucatorii „marinarilor”. Fara sa dezvaluie numele clubului sau al jucatorului, fostul internațional a precizat ca este vorba despre o suma importanta,…

Adrian Mutu a povestit o intamplare care l-a marcat in relația cu Gica Hagi: „Daca știa asta, probabil nu imi mai dadea mingea”

14:11, 05.02.2024 - Adrian Mutu și Gheorghe Hagi impart recordul de goluri la naționala Romaniei, cu 35 de reușite. Acum, cand Hagi implinește 59 de ani, Mutu a povestit o intamplare interesanta.  „Am o intamplare care m-a marcat la echipa naționala, atunci cand am dat eu primul gol. Ma refer la meciul cu Cipru, la Constanța,…


Ce parere ai despre aceasta stire?