Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciocolata fără zahăr, invenţie a cercetătorilor de la Universitatea din Galaţi. Cu ce a fost îndulcită

Publicat:

Vesti bune pentru iubitorii de ciocolata. Cercetatorii de la de Jos din Galati au inventat ciocolata proteica cu lapte si fara zaharProdusul este bogat in proteine si nu contine conservanti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru elevii unui județ din Romania. Toate școlile vor avea autobuze pentru transportul copiilor

11:45, 06.04.2024 - Consiliul Județean din Galați a semnat un contract pentru achiziționare a mai multor microbuze care vor transporta elevii la unitațile de invațamant. Costul proiectului este de 14 milioane de euro, bani de provin din fonduri europene, guvernamentale, cat și capital propriu.

Vești neșteptate pentru diabetici! O vaca a fost modficata genetic pentru a produce lapte cu insulina

12:50, 21.03.2024 - Cercetatorii au reușit sa modifice genetic o vaca pentru a produce insulina in laptele sau. Aceasta descoperire neașteptata promite sa audca multe beneficii, oferind speranța și posibilitatea unei surse noi și abundente de tratament pentru milioanele de oameni care traiesc cu aceasta afecțiune.

Noutate mondiala in materie de folii biodegradabile. Cercetatorii de la Galați au creat folia din sange de animale

16:10, 15.03.2024 - Trei cercetatori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați au creat folia biodegradabila din sange de animale, ce poate fi folosita pentru realizarea ambalajelor in industria alimentara.

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

S-a inventat painea cu gust de friptura. Inovația venita de la cercetatorii din Galați

14:21, 12.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Dunarea de Jos, din Galați, au creat painea cu gust de friptura. Alimentul va avea valori nutriționale echilibrate, fiind conforme cu cele anunțate de Organizația Mondiala a Sanatații.

Alerta alimentara: Biscuiti retrasi din magazinele LIDL. Poate sa contina corpuri straine metalice

11:50, 22.02.2024 - Firma producatoare olandeza Banketbakkerij Merba B.V. informeaza despre retragerea de pe piata a unor stocuri din produsul "Grandino Biscuiti din aluat fraged, cu 20 ciocolata cu lapte, 12 ciocolata neagra si 6 ciocolata alba 200g". Biscuitii sunt vanduti prin lantul de magazine LIDL. Oostherhout, firma…

Vești proaste de Valentine's Day: Producatorii de ciocolata se pregatesc sa majoreze din nou prețurile

15:45, 14.02.2024 - ​Producatorii marcilor de ciocolata Hershey si Cadbury intentioneaza sa majoreze, din nou, preturile, pentru a raspunde la cotatiile record la cacao, desi consumatorii afectati de inflatie isi reduc achizitiile iar profiturile companiilor au de suferit, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?