Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciocniri violente în Bangladesh, între manifestanţi şi poliţie. Protestul vizează demisia şefei guvernului VIDEO

Publicat:

Politia din Bangladesh a recurs sambata la gloante de cauciuc si gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe manifestantii care au aruncat cu pietre si au blocat principalele artere din capitala tarii Dacca. Manifestanții cereau demisia sefei guvernului, .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ziua Muncii in lume: Violențe la Paris și ciocniri cu poliția la Istanbul

19:55, 01.05.2024 - 1 Mai, ziua internaționala a muncii, s-a lasat și in acest an cu violențe și  altercații intre manifestanții prezenți la tradiționalul marș și poliție, fiind facute numeroase arestari in cateva capitale importante din lume. In Franța, mii de oameni au fost prezenți la manifestațiile dedicate acestei…

Ciocniri violente intre poliția georgiana și manifestanți la Tbilisi

01:20, 01.05.2024 - Politia georgiana a folosit forta marti impotriva manifestantilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia saptamana ca sa protesteze impotriva unui proiect de lege controversat, transmite AFP, preluat de agerpres.ro. Politisti mascati au intervenit fara avertisment, folosind gaze…

VIDEO | Violențe la vizita Maiei Sandu in Gagauzia: Ciocniri intre politie si protestatari prorusi

14:50, 10.04.2024 - Vizita presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, in regiunea autonoma Gagauzia din cadrul Republicii Moldova a fost marcata miercuri de ciocniri intre politie si protestatari prorusi, informeaza EFE și Agerpres.

Aproximativ 5.000 de medici și asistente, așteptați sa protesteze astazi in centrul Capitalei. Ce nemulțumiri au

09:35, 11.03.2024 - Aproximativ 5.000 de angajati din sanatate din toata țara sunt asteptati luni, 11 martie, sa ia parte la un protest in centrul Capitalei. Manifestanții se vor aduna la ora 11.00 in fața Guvernului, iar apoi vor pleca in marș spre ministerele Muncii și Sanatatii și Palatul Parlamentului.Protestul a fost…

Ciocniri violente intre studenți și poliție la Atena, inainte de votul pentru legea privind universitațile private

18:21, 08.03.2024 - Studenții greci au aruncat cu cocktailuri Molotov in polițiști, care au raspuns cu gaze lacrimogene, in centrul Atenei, vineri, cu cateva ore inainte ca parlamentul sa voteze un proiect de lege care permite universitaților private straine sa inființeze filiale in țara, transmite Reuters.

Mai multe ciocniri izbucnesc in Grecia la protestul aniversar al accidentului de tren

22:40, 28.02.2024 - Poliția s-a ciocnit cu mii de muncitori și studenți greci in greva, in timp ce aceștia au marșaluit prin centrul Atenei, miercuri, pentru a marca aniversarea celui mai mortal accident de tren din țara – și pentru a cere dreptate și creșteri mai mari de salariu, potrivit Reuters. Imagini de la Reuters…

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

Violențe la Haga dupa ce opozanți ai guvernului eritreean au incercat sa ia cu asalt o sala de conferințe VIDEO

11:36, 19.02.2024 - Cel puțin șase ofițeri de poliție au fost raniți duminica dupa ce opozanți ai guvernului eritreean au incercat sa ia cu asalt cladirea in care avea loc o reuniune la Haga. Aceștia au incendiat mașini de poliție și au aruncat cu pietre in forțele de ordine care au raspuns cu gaze lacrimogene.


Ce parere ai despre aceasta stire?