Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciocanele cu gnocchi si sos de iaurt

Publicat:

Ciocanele cu gnocchi si sos de iaurt este o reteta cu gust inedit, care ti ar putea starni interesul.Ingrediente200 g iaurt4 ciocanele de pui1 ceapa1 ardei grasi1 lingurita cu pasta de tomatesarepiperPentru gnocchi:300 g faina4 cartofi1 ouReteta completa aici: ecuisine.ro ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei rețete bune de integrat intr-un regim hipocaloric

15:06, 19.04.2024 - Pentru a putea slabi este nevoi ca organismul uman sa consume mai multe calorii decat primește. V-am prezentat recent trei rețete de alimente gustoase și sarace in calorii pe care poți sa le mananci fara sa te ingrași, iar astazi prezentam inca trei. Propunerile au fost prezentate de publicația SheFinds dupa…

A amestecat aceste 3 ingrediente, apoi a stropit prin casa. Nu i-a venit sa creada ce a descoperit

10:11, 29.03.2024 - Ai nevoie doar de trei ingrediente pentru a forma un amestec lichid cu care sa pulverizezi spațiile din locuința. Atmosfera se va schimba iremediabil. O gospodina a descoperit ca efectul ține pana la doua zile. Cum sa menții prospețimea in locuința ta Una dintre modalitațile prin care poți intensifica…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Gnocchi, o frumoasa poveste italiana. Cum ii facem acasa?

09:30, 17.03.2024 - Gnocchi sunt considerate de unii paste, de alți doar galuște, oricum ar fi sunt minunate și sunt cateva rețete care o dovedesc. Dar ne-am fi gandit vreodata cat de mult seamana, la origine, cu galuștele noastre de griș? O sa descoperiți lucruri chiar inte

Care este diferența dintre gel de par, ceara și pomada

10:46, 15.03.2024 - Despre gel de par și ceara auzim mai des in zilele noastre decat despre pomada, insa aceasta din urma are și ea o istorie lunga in industria produselor de styling. Deși toate par sa faca același lucru, exista și anumite deosebiri intre ele. Afla, așadar, care este diferența dintre gel de par, ceara…

Cum poți gati leurda? 3 rețete de primavara ușor de facut, dar incredibil de gustoase

12:46, 29.02.2024 - Cu gustul sau demențial și aromele intense - la fel ca usturoiul -, leurda adauga un strop de prospețime oricarei rețete. Iata trei opțiuni delicioase de a integra leurda in bucataria de primavara:1. Pesto de leurda pentru paste:Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta:- 2 legaturi de leurda proaspata-…

Alimentele fermentate precum borsul si ­kefirul ­imbunatatesc sanatatea mintala

00:45, 22.02.2024 - Alimentele fermentate au fost asociate cu numeroase beneficii pentru sanatatea mintala, avand un impact pozitiv asupra echilibrului microbiomului intestinal și, implicit, asupra funcționarii creierului (axa intestin-creier). Prin procesul de fermentație, aceste alimente devin surse bogate de probiotice…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?