Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Publicat:

Banca Transilvania este cea mai mare banca din Romania in functie de valoarea activelor gestionate, adica circa 87 mld. lei la final de 2019. de la Bucuresti, institutia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei. Un procent de 65% din capitalul social al (simbol bursier TLV) este detinut de investitori romani, precum investitori de retail, SIF-uri, fonduri de pensii private, arata datele din raportul consiliului de administratie al bancii aferent anului 2019. Spre comparatie, in 2018, ponderea detinuta de investitori romani (retail plus institutionali)…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 700 de elevi și cadre didactice au vizitat Muzeul de Științele Naturii Aiud, in perioada 23 – 26 aprilie 2024

20:25, 02.05.2024 - In cadrul programului „Saptamana verde”, elevi și profesori din județele Alba, Cluj, Hunedoara și Mureș au descoperit colecțiile Muzeului de Științele Naturii, cea mai veche instituție de acest gen din Romania, fondata in anul 1796 și a doua ca valoare de patrimoniu și diversitate dupa Muzeul „Grigore…

Fostul antrenor al CFR Cluj s-a mutat in Spania: ”Cheltuiesc mai putini bani decat in Bucuresti. Stiti cat dau pe curent?”

16:00, 26.04.2024 - Fostul antrenor al CFR Cluj, Ioan Andone, s-a mutat in Marbella, Spania, fiind incantat ca are cheltuieli mai mici.”Locuiesc la Marbella, dar nu pot sa depașesc șase luni de stat acolo, pentru ca rezidența fiscala o am in Romania. Daca stau acolo, ei vin cu dubla impozitare”, a declarat Ioan Andone…

In ultimii 30 de ani, BERD a oferit ­peste un miliard de euro pentru ­investitii in Romania

00:16, 19.04.2024 - Romania a utilizat fonduri din partea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) de peste un miliard de euro pentru investitii, in ultimii 30 de ani, iar suma poate ajunge la 7 miliarde de euro, a declarat, joi, directorul pentru Romania al BERD, Victoria Zinchuk, la cea de-a 7-a editie…

80% dintre bebelușii cu malformații sunt operați in țara, anunța ministrul Sanatații

08:40, 06.03.2024 - 80% dintre bebelușii veniți pe lume cu malformații sunt operați in țara noastra,  adica același procent de copii care, in urma zece ani, erau transportați pentru intervenții chirurgicale in strainatate, a anunțat ministrul Rafila. Ministrul Sanatații a precizat ca ”se lucreaza la dezvoltarea unor centre…

Tot mai multe cazuri de infectii respiratorii acute severe in Romania. Cați romani au murit de la debutul sezonului gripal?

22:36, 15.02.2024 - INSP arata ca activitatea gripala a continuat cu o intensitate inalta si o raspandire geografica extinsa a circulatiei virusurilor gripale la nivelul intregii tari.Potrivit sursei citate, au fost comunicate 14 decese noi din cauza gripei.In perioada 5 - 11 februarie s-au inregistrat 128.070 cazuri de…

Inca 14 oameni au murit, in ultima saptamana, din cauza virusului gripal, in Romania

19:10, 15.02.2024 - Potrivit raportului publicat de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) din cadrul INSP, in saptamana 5-11 februarie au fost raportate 128.070 cazuri de infectii respiratorii (gripa clinica, IACRS si pneumonii), inregistrandu-se cu 17,9% mai multe cazuri comparativ…

Paradox pe piața imobiliara: in marile orașe, apartamentele vechi sunt mai scumpe decat cele noi

08:00, 12.02.2024 - Pe piața imobiliara se contureaza un paradox interesant: in ciuda amanarilor romanilor de a cumpara locuințe, prețurile continua sa inregistreze o creștere semnificativa. In cazul apartamentelor noi, acest fenomen poate fi parțial justificat prin creșterea TVA-ului. Cu toate acestea, in ceea ce privește…

”A crescut incidenta cancerului la nou-nascut”, semnaleaza medicul Catalin Cirstoveanu

19:35, 07.02.2024 - ”A crescut incidența cancerului la nou-nascut”, care se adauga la numarul mare al bebelușilor veniți pe lume cu malformații cardiace, semnaleaza medicul Catalin Cirstoveanu. ”E evident lucrul asta. Inainte aveam un cancer la un nou-nascut o data la 5 ani. Ne uitam, ne  minunam, dar acum avem mai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?