Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este și cu ce se ocupă Dan, fratele lui Florin Ristei de la Asia Express. Are o familie superbă

Publicat:

Sezonul trei din show-ul ”” i-a adus la start și pe frații Ristei, Dan și Florin, și se pare ca se descurc bine pana in acest moment. Cei doi se ințeleg foarte bine, chiar daca diferența de varsta dintre cei doi este de 11 ani. Cine este și cu ce se ocupa Dan, fratele […] The post Cine este și cu ce se ocupa Dan, fratele lui de la . Are o familie superba appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Nartea, sarbatori emoționante alaturi de familie dupa ce s-a intors din Asia Express. Ce cadou inedit le-a adus celor dragi

13:35, 07.05.2024 - Adrian Nartea nu s-a intors cu mana goala din Asia Express, sezonul 7 și le-a adus celor dragi un cadou inedit. Cum s-a fotografitat alaturi de soție și de cele doua fiice ale lor, cu ocazia sarbatorilor de Paște.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, puși in dificultate la Te cunosc de undeva! Sezonul 20. „Nu pot sa cred”

17:45, 05.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1 le va aduce Ilonei și lui Ristei o trecere neașteptata de la Motanul Danila și Veronica la balans pop pe o plaja din Puerto Rico, pe o colaborare cu aproape 3 miliarde de vizualizari – Farruko și Pedro Capo, cu…

Cine e Mario Madalin Dumitru, cuțitul de aur al lui chef Alexandru Sautner din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cu ce se ocupa

23:55, 01.04.2024 - Mario Madalin Dumitru este concurentul care l-a convins pe chef Alexandru Sautner sa-i ofere cuțitul de aur, chiar in ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024. Iata cu ce se ocupa tanarul care merge direct in etapa battle-urilor.

Ce spune Florin Ristei despre o posibila relație cu Carmen Grebenișan, dupa ce a devenit o femeie singura. Artistul ar fi contacat-o cand era casatorita: ”Am aflat ca...”

10:55, 25.03.2024 - Florin Ristei a reacționat pentru prima data, dupa ce fanii i-au sugerat sa profite de divorțul dintre Carmen Grebenișan și Alex Militaru. Despre cei doi au existat mai multe zvonuri conform carora ar avea o chimie in competiția Asia Express, dar amandoi aveau atunci alți parteneri. Iata ce spune artistul…

Cine e Andreea Perețeanu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupa și ce afacere de succes are

17:10, 06.03.2024 - Carmen Negoița și sora ei, Andreea Perețeanu, au decis sa faca echipa la Asia Express sezonul 7. Descopera cu ce se ocupa aceasta, dar și care este motivul pentru care a decis sa participe la cel mai dur reality show.

Mireasa sezonul 4. In casa Anei și a lui Alex Brebenoiu. Cu ce se ocupa ce doi și de ce are tanara ”mici gelozii”

13:35, 04.03.2024 - Ana și Alex Brebenoiu au fost protagoniștii celui mai recent episod Familia Mireasa povestea continua. Cei doi tineri au primit echipa de filmare in propria casa și au povestit cum iși impart sarcinile.

Reacția lui Șerban Huidu la vestea ca Mihai Gainușa este concurent in sezonul 7 Asia Express. Cei doi nu mai vorbesc de 10 ani

13:15, 03.03.2024 - Șerban Huidu a oferit o reacție neașteptata dupa ce a aflat ca fostul sau coleg de emisiune, Mihai Gainușa, participa in sezonul 7 Asia Express - Drumul Zeilor. Cei doi nu iși mai vorbesc de 10 ani.

Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupa colega de echipa a lui Mihai Gainușa

11:35, 29.02.2024 - Puțini sunt cei care știu cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta a plecat in aventura vieții sale alaturi de Mihai Gainușa. Iata cu ce se ocupa aceasta și care este relația dintre cei doi.


Ce parere ai despre aceasta stire?