Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este Miruna Andreea Gheorghe de la Mireasa, sezonul 6. Concurenta a avut o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea

Publicat:

de la Mireasa sezonul 6 are 27 ani, este zodia Fecioara și locuiește in București. Concurenta este singura la parinți, motiv pentru care s-a obișnuit sa fie tot timpul rasfațata de persoanele din jurul sau. De altfel, tanara a marturisit ca dezvolta o relație foarte speciala cu mamele partenerilor sai.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a postat Natalia de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce a fost eliminata in gala de vineri: „M-am simțit in plus”. I-a acuzat pe unii concurenți ca vor celebritate

09:40, 20.05.2024 - Natalia a fost eliminata in gala de vineri de la Mireasa. Concurenta spune ca, deși a intrat in casa cu gandul de a-și gasi pe cineva, a conștientizat ca este mai bine ca a parasit competiția. Vineri, trei concurenți nu și-au dorit sa iși ia ramas bun de la ea.

Cu ce se ocupa Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurenta este virala pe TikTok și a plecat intr-o vacanța de vis / FOTO

11:15, 13.05.2024 - Adina Miuleasa a intrat in casa Mireasa cu gandul ca va cunoaște pe cineva și iși va face o familie. Lucrurile nu au stat așa, dar se pare ca fosta concurenta este mai fericita ca niciodata chiar daca este in continuare singura. Tanara a plecat de curand și in vacanța in Dubai și s-a distrat pe cinste,…

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Cum ar reacționa Cristi de la Mireasa, sezonul 9, daca Eliza l-ar chema in casa. Tanarul recunoaște ca a fost atras de concurenta: „Am simțit...”

10:40, 18.03.2024 - In ediția de vineri, Cristi a aflat ca a fost eliminat de la Mireasa, asta dupa ce, in ultimele zile, a insistat ca fetele sa iși propuna pentru a pleca acasa. Chiar daca așa s-a și intamplat, fostul concurent spune ca a fost deranjat de faptul ca inclusiv Eliza, singura fata de care se apropiase mai…

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.


Ce parere ai despre aceasta stire?