Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este Cristian, românul din Italia care a murit după ce a făcut febră. Bărbatul a lăsat în spate o soție și trei copii / FOTO

Publicat:

Cine este Cristian, barbatul care a murit dupa ce a facut febra și s-a confruntat cu stari de greața. Romanul a lasat in spate o soție și trei copii. El era stabilit in Italia alaturi de familia lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanul mort in explozia din Italia, Petronel, ultima conversația cu soția lui, Laura: „Ma duc...”. Doi copii au ramas fara tata

11:01, 17.04.2024 - Petronel se numara printre muncitorii care au murit in explozia din Italia. Patru persoane și-au pierdut viața, iar romanul a lasat in urma o soție indurerata și doi copii care au aflat de la școala ca au ramas orfani. In ziua in care a avut loc tragedia, barbatul și-a sunat soția.

Cine este romanul care a murit in explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel avea o familie frumoasa / FOTO

15:56, 10.04.2024 - Tragedia provocata de explozia dela hidrocentrala din Italia a adus in atenția publicului o poveste cutremuratoare - cea a lui Petronel Tanase, un roman cu o familie frumoasa, care și-a pierdut viața in acest incident.

El este Petronel, romanul mort in explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au ramas fara tata: "Multa putere familiei indurerate"

14:36, 10.04.2024 - Petronel Tanase locuia in Settimo Torinese de mai mulți ani alaturi de soția și cei doi copii ai lor. Barbatul, in varsta de 45 de ani, si-a pierdut viata in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia.

Patru romani au murit intr-un incendiu in Italia. Trei dintre ei erau copii

13:35, 15.03.2024 - Un incendiu puternic a avut loc in Bologna, Italia, in urma caruia o romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei mici au murit. Femeia, Stefania Alexandra Nistor, a murit in drum spre spital, in timp ce cele doua fete și un baiat au decedat in apartamentul cuprins de fum, totul de la […]

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Șofer roman, tata a cinci copii, gasit mort in cabina TIR-ului. Poliția a deschis o ancheta

23:40, 14.03.2024 - Polițiștii au gasit camionul oprit intr-o zona izolata, fara acoperire la serviciile de telefonie sau internet. Din informațiile oferite de autoritați, se pare ca romanul era angajat al companiei nemțești Abycer și era tatal a cinci copii.Romanul a fost dat disparut de catre familia sa chiar inainte…

Cine sunt Gica și Relu, frații care au murit la o stana din Bistrița-Nasaud. Au lasat in urma patru copii: „Sa fie pastori la mielușeii din Rai” / FOTO

15:50, 27.02.2024 - Cine sunt Gica și Relu, cei doi frați care au fost descoperiți morți la o stana din Bistrița-Nasaud. Tinerii au lasat in urma patru copii. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?