Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine e Florin Cerghit, ispita de la Insula Iubirii. Tânărul de 26 de ani are o strategie bine pusă la punct

Publicat:

s-a inscris ca și ispita masculina in sezonul 6 de la . Tanarul de 26 de ani are o strategie bine pusa la punct pentru competiția de la Antena 1 și reprezinta tipul barbatului cuminte, dar foarte orgolios.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Ce mai face și cum arata acum fosta ispita masculina de la Insula Iubirii, Sorin. S-a casatorit și pare mai fericit ca niciodata

14:05, 27.04.2024 - Povestea lui Sorin de la Insula Iubirii este una care a ramas in amintirea fanilor emisiunii. Insa, dupa ani de la apariția sa pe micul ecran, Sorin a gasit ceea ce mulți cauta toata viața - fericirea alaturi de iubirea vieții sale.

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Insula Iubirii 2024. Unde se filmeaza noul sezon

18:35, 06.03.2024 - Insula Iubirii 2024. Au inceput deja filmarile pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii de la Antena 1. Cuplurile iși testeaza limitele iubirii și iși dau seama cat de fidele sunt. Iata unde se filmeaza noul sezon!

Fiica Biancai Pop a implinit 9 luni. Imaginea postata de fosta ispita de la Insula Iubirii cu micuța Jessica Maria: „Fericirea mea” / FOTO

12:46, 04.03.2024 - Viața Biancai Pop s-a schimbat radical de cand a devenit mama. Fosta ispita de la Insula Iubirii iși dedica mare parte din timp creșterii fiicei ei, Jessica Maria. Micuța a implinit, de curand, 9 luni.

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Adela Popescu și Radu Valcan, separați timp de 21 de zile. Prezentatorul de la „Insula iubirii” nu iși va putea vedea copiii

15:25, 26.02.2024 - Adela Popescu și Radu Valcan vor fi departe unul de celalalt pentru urmatoarele 21 de zile. Prezentatorul de la „Insula iubirii” a plecat in Thailanda și nu iși va putea vedea familia in urmatoarea perioada.Pornind de la premisa #cineiubestenulasa, „Insula Iubirii” se pregateste sa primeasca noi cupluri…


Ce parere ai despre aceasta stire?