Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine a fost Sisoe, sfântul care învia morţi şi gonea relele. Ce îi ruga pe credincioşi

Publicat:

cel Mare este praznuit in fiecare an pe 6 iulie. El a trait in pustia Egiptului din secolul al IV-lea. Scrierile teologice mentioneaza ca era atat de smerit, incat ruga credinciosii sa nu spuna nimanui despre minunile sale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alunecare de teren, in urma unor ploi puternice, in Vietnam: Trei copii au fost gasiți morți

11:25, 13.05.2024 - Trei copii au murit intr-o alunecare de teren, in urma unor ploi puternice, in Vietnam, anunta luni presa de stat vietnameza, relateaza AFP, potrivit news.ro. Pamant si roci s-au desprins de pe un deal si ajuns pe o cladire in care se jucau se jucau copii, in apripiere de Hanoi.

Razboi Gaza. Hamas este de acord cu armistițiul propus de Egipt și Qatar. Se așteapta decizia Israelului

20:55, 06.05.2024 - ”Ismail Haniyeh, seful Biroului Poltiic al Hamas, a discutat la telefon cu premierul Qatarului, seicul Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, si cu ministrul egiptean al Informatiilor Abbas Kamel si i-a informat ca Hamasul a aprobat propuenrea lor de acord al unui armistitiu”, anunta intr-un…

Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa

08:30, 05.05.2024 - Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a afirmat, duminica, in cuvantul de invatatura rostit la Slujba Invierii de la Catedrala Patriarhala, ca Iisus Hristos cel Rastignit si Inviat este totdeauna prezent in Biserica Sa, in mod deosebit prin Sfanta Euharistie, potrivit Agerpres.

Tornade devastatoare fac ravagii: 5 morți, printre care un bebeluș - VIDEO

10:40, 29.04.2024 - Cinci persoane, inclusiv un bebeluș de 4 luni, au fost ucise duminica de o serie de tornade care au lovit centrul Statelor Unite. Furtunile violente au maturat patru state, generand mai multe tornade, dintre care doua extrem de puternice au lovit statul Nebraska.

Pastila pentru suflet: Importanța expresiei „Doamne miluiește”

09:56, 22.04.2024 - Era un sfant care locuia intr-o chilie si avea un ucenic. Odata, Sfantul a trebuit sa plece. Si s-a dus, iar ucenicul, daca s-a vazut singur, ce s-a gandit? Sa ma duc si eu pe la o manastire, sa vad cum petrec calugarii acolo. Si cand a ajuns la manastirea aceea, i-a gasit pe cei de acolo cantand asa…

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

Atacurile sangeroase care au zguduit Rusia in ultimele doua decenii

22:26, 22.03.2024 - Atacul armat de vineri seara de la o sala de concerte de langa Moscova, soldat cu cel putin 40 de morti este cel mai recent incident dintr-o serie care se intinde pe ultimii 20 de ani in care sute de civili au fost ucisi.Un infografic realizat de Reuters si publicat de Radio Europa Libera arata cele…

Calendar Ortodox, 26 februarie - Sfantul Ierarh Porfirie. Rugaciunea pe care sa o rostești azi

01:05, 26.02.2024 - Astazi, 26 februarie 2024, Biserica Ortodoxa Romana il praznuitște pe Sfantul Ierarh Porfirie. Acesta renunța la viața sa indestulata la varsta de 25 de ani și va merge in pustietatea Egiptului, apoi in Gaza ca și episcop, unde paganii se aflau la conducere.


Ce parere ai despre aceasta stire?