Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci persoane au murit, iar 23 au fost rănite, în urma unui grav accident în Serbia

Publicat:

Cinci persoane au decedat si alte 23 au fost ranite, in urma unui accident rutier petrecut marti dimineata, in sudul Serbiei, in care a fost implicat un autobuz ce transporta turisti slovaci, informeaza Ministerul de Interne de la Belgrad. Persoanele ranite au fost transportate pentru a fi tratate la spitalele din orasele Aleksinac si Nis, la aproximativ 200 kilometri sud de Belgrad, se afirma intr-un comunicat. In autobuz se aflu turisti slovaci care se int (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Serbia isi reafirma atasamentul fata de integritatea teritoriala a Ucrainei

17:50, 13.05.2024 - Noul premier sarb, a carui tara este aliat apropiat al Moscovei, a reafirmat luni atasamentul Serbiei fata de ''integritatea teritoriala'' a Ucrainei, in timpul unei intalniri cu seful diplomatiei ucrainene Dmitro Kuleba, aflat in vizita la Belgrad, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Cu aproape 50 la suta mai putine persoane ranite in accidente rutiere fata de anul trecut

23:10, 07.05.2024 - Ministerul de Interne anunta ca in perioada minivacantei de 1 mai si de Pasti, din acest an, au fost cu aproape 50 la suta mai putine persoane ranite in accidente rutiere fata de anul trecut, in aceleasi perioade. Au fost de altfel mai putine incidente grave pe sosele, in scadere cu aproape 43 la suta,…

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Accident devastator la o telecabina: o persoana a murit și alte 10 au fost grav ranite

17:55, 13.04.2024 -  Unul dintre stalpii instalatiei de transport pe cablu Tunektepe, care era foarte aglomerata din cauza sarbatorii Ramadanului, s-a inclinat dintr-un motiv nedeterminat. Telecabina a fost zdrobita de impactul cu stalpul si persoanele aflate in ea au cazut in zona stancoasa. Echipele de salvare au constatat…

Accident cumplit in Timișoara: o femeie a murit, iar alte trei persoane au fost ranite

21:55, 30.03.2024 - O femeie a decedat, iar trei persoane, intre care doua minore, au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs, sambata seara, in Timisoara, potrivit Agerpres. Potrivit Politiei Timis, un autoturism condus de un barbat de 57 de ani, pe banda I, dinspre sensul Mahle spre municipiul Timisoara,…

Bosko Savkovic, Co-Președinte al Comitetului Consultativ mixt al societații civile UE-Serbia: “Presiunile internaționale l-au forțat pe președintele Vucic sa anunțe noi alegeri pentru Belgrad pe 2 iunie”

14:56, 14.03.2024 - Așa cum am menționat recent, in urma Raportului Organizației pentru Securitate și Cooperare in Europa (OSCE), contestatele alegeri locale din Belgrad se vor repeta in data de 2 iunie 2024, in contextul acuzațiilor care au marcat scrutinul din decembrie anul trecut, a anunțat președintele Serbiei, Aleksandar…

Un barbat de 64 de ani a murit și alte patru persoane au fost ranite intr-un accident produs pe „Drumul Morții” VIDEO

18:20, 23.02.2024 - Un sofer in varsta de 64 de ani si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost transportate la spital, una dintre ele fiind preluata cu ajutorul unui elicopter SMURD, in urma unui accident de circulatie petrecut, vineri, pe DN2 (E85)


Ce parere ai despre aceasta stire?