Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci copii, uciși într-un teribil accident în Rusia! La volanul mașinii se afla un băiat de 14 ani (VIDEO)

Publicat:

Accident infiorator in regiunea Rostov din Rusia. Cinci copii au murit, dupa ce unul dintre aceștia a pierdut controlul volanului automobilului pe care il conducea și a intrat cu viteza intr-un copac.Tragedia a avut loc in aceasta dimineața.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Uniunea Europeana si SUA considera Rusia responsabila pentru riscul de accident nuclear la centrala din Zaporojie

20:50, 11.04.2024 - SUA si Uniunea Europeana au declarat joi ca invazia Rusiei din Ucraina este cea care a provocat un risc de accident nuclear la centrala ocupata de trupele ruse in regiunea sudica ucraineana Zaporojie si care a fost vizata de mai multe atacuri incepand de duminica trecuta.

A fugit de polițiști, dar a sfarșit intr-un stalp! Accident teribil in Teleorman

08:45, 10.04.2024 - A fugit de polițiști, dar a sfarșit intr-un stalp! Accident teribil in TeleormanUn barbat de 50 de ani care nu a oprit la semnalele polițiștilor și a fost urmarit in trafic a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina intr-un stalp in localitatea Roșiorii de Vede,

Accident mortal teribil la Sighișoara: o tanara de doar 22 de ani a decedat, iar un baiat de 21 de ani e grav ranit

09:30, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara, informeaza Mediafax. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Accident teribil, in Romania. Un copac a cazut peste o mașina in care se aflau cinci copii!

10:35, 29.03.2024 - Un accident teribil a avut loc, vineri dimineata, in Romania. O masina in care se aflau cinci copii a fost lovia de un copac doborat de vant, in localitatea Muresenii Bargaului, aflata la poalele Pasului Tihuta, potrivit datelor transmise de ISU Bistrita-Nasaud. In masina se aflau cei cinci copii si…

Accident teribil in Germania. Ciocnire in lant, cu implicarea a 40 de masini

10:15, 25.03.2024 - Doua persoane au murit si 27 au fost ranite, duminica, intr-o ciocnire in lant in care au fost implicate aproximativ 40 de automobile pe o autostrada in apropierea orasului german Wurzburg, situat in landul Bavaria (sud-est), transmite DPA, potrivit Agerpres. O femeie in varsta de 52 de ani si un copil…

Rusia il acuza pe Zelenski ca minte in legatura cu numarul militarilor ucraineni ucisi in razboi

11:15, 26.02.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, il acuza pe Volodimir Zelenski ca „minte” atunci cand vorbeste despre 31.000 de militari ucraineni ucisi in lupta in ultimii doi ani de razboi.

Crima șocanta. Un barbat și-a impușcat 12 rude. Au fost uciși tatal sau, un unchi și mai mulți copii

16:21, 17.02.2024 - Un barbat a recurs la un gest ingrozitor, in urma cpreia 12 persoane au murit. Acestea erau rudele sale, iar printre persoanele care au murit se numara tatal sau, unchiul și mai mulți copii. Barbatul a creat un adevarat masacru.

Accident teribil la Galați. Doua mașini au ajuns pe trotuar: cinci raniți, dintre care trei copii VIDEO

17:10, 03.02.2024 - Accident grav in centrul orașului Galați. Doua mașini au ajuns pe trotuar, iar una dintre ele s-a rasturnat, in urma unui accident produs sambata, 3 februarie 2024. ISU anunța ca cinci persoane sunt ranite, inclusiv trei copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?