Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci alimente care te ajută să combaţi depresia

Publicat:

Nu foarte multi stiu ca exista alimente care contin substante ce produc reactii chimice in corpul nostru care ne pot face sa trecem de la tristete la bucurie, oferindu-ne energie si o stare de multumire.

Listverse” prezinta o scurta lista a produselor care pot contribui la starea noastra pozitiva de spirit si la imbunatatirea sanatatii.

1.Cacao

Continutul de cacao ridicat este bun pentru o stare pozitiva deoarece  pudra de cacao contine feniletilamina, numita si „substanta iubirii”, dar si anandamida Produsele care contin cacao te pot energiza precum cafeaua,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

9 alimente care acționeaza ca un medicament pentru stomac. Merita introduse in alimentație cat mai frecvent

13:55, 08.05.2024 -  Alimentația și sanatatea stomaculuiAlimentația poate influența in mod semnificativ sanatatea stomacului, fie ameliorand, fie agravant simptomele afecțiunilor gastrice. Printre cele mai comune probleme se numara indigestia, refluxul gastroesofagian, ulcerele și sindromul intestinului iritabil. O dieta…

Kombucha e pe val. Ce este ciuperca kombucha și ce beneficii are?

14:06, 26.03.2024 - Ai auzit de noua bautura care ia cu asalt frigiderele adepților trendurilor de wellness și well-being? Kombucha, acest ceai minune plin de probiotice și multe beneficii pentru sanatate, acidulat natural, constituie o alternativa 100% naturala la clasicele bauturi racoritoare.Ce este kombucha?Kombucha,…

Pericolul de la raft! Alimente pline de substanțe periculoase, retrase de la vanzare. Care sunt acestea

16:30, 18.03.2024 - Inspectorii sanitari atrag atentia ca foarte multe dintre produsele care ajung pe mesele romanilor sunt, de fapt, otravuri. Inghețata, dulciurile, deserturile, dar și legumele, fructele sau carnea sunt printre produsele retrase cel mai des. 10% dintre produsele, false! Expertii in alimentatie publica…

Otrava, la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Averismentul emis de ANSVSA

15:01, 18.03.2024 - Foarte multe dintre produsele care ajung pe mesele romanilor sunt, de fapt, otravuri. Inspectorii de la ANSVSA au retras in ultimii ani sute de alimente de pe rafturile magazinelor dupa ce au descoperit substanțe periculoase. Inghețata, dulciurile, deserturile, dar și legumele, fructele sau carnea…

5 alimente care te ajuta sa scapi rapid de starea de astenie resimțita la inceputul primaverii

12:10, 13.03.2024 - Cand primavara iși face simțita prezența, astenia poate deveni o provocare pentru mulți. Iata cinci alimente care te pot ajuta sa-ți recaștigi energia și bunastarea:Spanacul - Bogat in fier și vitamina C, ajuta la combaterea oboselii și la imbunatațirea nivelului de energie.Nucile - O sursa excelenta…

Care sunt cele mai falsificate alimente din lume. Avertismentul experților: 10% din hrana este contrafacuta

07:16, 05.03.2024 - De la carnea alterata cu substanțe chimice pana la uleiul de masline diluat sau mierea adaugata cu sirop de glucoza, exista numeroase produse alimentare susceptibile de falsificare care ajung pe rafturile magazinelor in intreaga lume.Falsificarea alimentelor a devenit o afacere extrem de profitabila…

Doua bauturi ce trebuie consumate inainte de culcare, daca vrei sa slabești. Au efect rapid

19:05, 02.03.2024 - 1.LapteLaptele conține un aminoacid numit triptofan, care are capacitatea de a te ajuta sa adormi mai repede decat in mod obișnuit. De asemenea, conține proteine, ceea ce inseamna ca vei arde calorii chiar și in timpul somnului, deoarece te va ajuta sa-ți crești masa musculara. Cu cat ai mai multa masa…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?