Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chiricheş s-a antrenat cu echipa Napoli şi va face deplasarea la Doneţk

Publicat:

s-a accidentat la umar, duminica, in prima repriza a meciului din deplasare cu Bologna, castigat cu scorul de 3-0, in etapa a treia a campionatului Italiei. Chiriches a cazut pe umarul stang la o faza de joc si in minutul 43 a parasit terenul.  a anuntat, luni, pe site-ul oficial, ca fundasul roman a suferit o luxatie usoara la umar la meciul cu Bologna si la antrenamentul de dimineata s-a pregatit separat. In aceasta d (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Presa italiana: Un roman, printre victimele exploziei de la hidrocentrala din Italia

08:55, 10.04.2024 - Printre victimele care și-au pierdut viața in urma exploziei de la hidrocentrala de pe lacul de acumulare de la Suviana, in apropiere de Bologna, se afla și un roman, scrie La Repubblica. Publicația italiana a aflat numele victimelor exploziei, iar printre ele se afla și un roman. Acesta avea 45 de…

Roman mort in explozia de la o hidrocentrala Enel din nordul Italiei

07:50, 10.04.2024 - Un roman a fost identificat printre persoanele care au murit in urma exploziei survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza La Repubblica.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.

Explozie la o hidrocentrala in nordul Italiei: Sase persoane sunt date disparute si patru au fost ranite

18:51, 09.04.2024 - Șase persoane au fost date disparute si cel putin patru sunt ranite in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentiile EFE si ANSA. Explozia s-a produs in jurul orei locale 15:00 (13:00 GMT)…

Revenire cu ezitari. „A fost in stare sa dea dureri de cap intregii defensive” + Notele dupa eșecul cu Bologna

12:05, 16.03.2024 - Razvan Marin (27 de ani) s-a intors printre titularii lui Empoli in jocul de vineri seara contra Bolognei (0-1). Mijlocașul roman a oferit o mare ocazie de gol oaspeților și a pus bazele fazei din care s-a marcat in prelungiri. ...

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?