Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chirica, despre românii din străinătate - „Fetele tinere și frumoase au ajuns să prostitueze”

Publicat:

a vorbit recent la un post TV local despre depopularea satului romanesc si, in context, a facut unele declaratii cu privire la romanii din strainatate. „S-a decimat satul romanesc, tanara generatie nu a venit la oras, tanara generatie, din pacate, a parasit tara si acum ii vezi cum fetele tinere si frumoase multe dintre ele au ajuns sa prostitueze si vedeti cum stirile se umplu cu romani peste tot. Baietii, saracii, (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarație halucinanta a unui preot in postul Paștelui: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Sa faca pușcarie!”

10:35, 22.04.2024 - Un preot din Prahova indragit de enoriașii ortodocși a facut o serie de declarații controversate la adresa femeilor abuzate. Acesta este de parere ca și femeile abuzate trebuie sa faca inchisoare.

Fuego, maraton folcloric impresionant la Sala Palatului

16:30, 12.03.2024 - Paul Surugiu Fuego, artistul total care face o mulțime de lucruri, a surprins din nou la finalul saptamanii trecute, pe 10 martie 2024, atunci cand a avut un nou concert spectaculos la Sala Palatului din București. Acesta a realizat un maraton folcloric excepțional, de patru ore neintrerupte, alaturi…

Romanii ar putea obține pașaportul prin curier la orice adresa, fie din țara sau din strainatate

10:35, 07.03.2024 - Un nou proiect de lege aflat in dezbatere publica la Ministerul Afacerilor Interne  prevede modificari la felul in care sunt expediate pașapoartele simple electronice.Momentan pasaportul simplu electronic poate fi expediat, prin servicii de curierat, doar la domiciliul sau la resedinta titularului…


Ce parere ai despre aceasta stire?