Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China critică restricțiile SUA asupra importurilor de cipuri: „Tehnologia nu ar trebui folosită pentru a limita dezvoltarea altor ţări”

Publicat:
China critică restricțiile SUA asupra importurilor de cipuri: „Tehnologia nu ar trebui folosită pentru a limita dezvoltarea altor ţări”

Premierul chinez a spus marti, la de la Davos, ca inovatiile tehnologice nu ar trebui folosite ca o modalitate de a restrictiona sau de a limita alte tari, transmite CNBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivele vizitei lui Elon Musk in China, dezbatute pe retelele de socializare

21:50, 28.04.2024 - Duminica, Elon Musk a ajuns in China, la invitatia Consiliului chinez pentru promovarea comertului international. Cu aceasta ocazie, el s-a intalnit cu premierul premierul Li Qiang, care i-a promis ca tara sa va ramane mereu deschisa fata de investitorii straini.

Ciolacu: Scaderea impozitarii muncii și dezvoltarea invațamantului dual, soluții pentru angajatori

19:30, 25.04.2024 - Premierul·Marcel Ciolacu susține ca scaderea impozitarii muncii, in paralel cu dezvoltarea invațamantului dual ar putea fi soluțiile așteptate de oamenii de afaceri. Soluțiile au fost discutate cu reprezentanții mediului de afaceri din Timiș.

Cine sunt oamenii de afaceri din Emirate cu care s-a vazut premierul Ciolacu: companii de top

17:30, 18.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu s-a intalnit, joi, la Abu Dhabi cu reprezentanții unor companii importante din Emiratele Arabe Unite.  Agenda discuțiilor a vizat extinderea si modernizarea Aeroportului Otopeni, a infrastructurii portuare si feroviare, investitiile in energie verde.   Dezvoltarea de proiecte…

Alexandru Rafila anunța o „strategie” pentru a limita trimiterea pacienților de la stat la privat. „Medicii din institutiile publice ar trebui sa declare pe proprie raspundere ca nu directioneaza pacienti la privat”.

14:35, 18.04.2024 - Ministrul Sanatații Alexandru Rafila afirma necesitatea unor sancțiuni in cazul medicilor din spitalele de stat care trimit pacienții in privat și anunța elaborarea unei „strategii”, prin care cadrele medicale sa asume „pe proprie raspundere” ca nu direcționeaza pacienții.

Amsterdam - Barcelona, in doar doua ore? - In Olanda s-a deschis cel mai lung tub de testare din Europa pentru tehnologia Hyperloop

14:35, 27.03.2024 - In Olanda s-a deschis un centru de teste care gazduiește cel mai lung tub din Europa pentru testarea tehnologiei de transport de mare viteza Hyperloop. China are cele mai lungi zone de test din lume, insa tehnologia nu prea a facut progrese, mai ales din cauza costurilor mari.

Premierul chinez minimalizeaza riscurile economice, dupa ce FMI a cerut reforme

12:40, 25.03.2024 - Premierul chinez, Li Qiang, a minimalizat luni ingrijorarile privind dificultatile cu care se confrunta economia tarii sale si a asigurat investitorii ca Beijingul va accelera masurile de sprijinire a cresterii, dupa ce directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva, a cerut…

Semnal prost din China - Economia nu iși revine, ținta mica a creșterii pe 2024 e considerata 'ambițioasa'

06:20, 06.03.2024 - China și-a stabilit ținta de creștere a PIB-ului la 5%, in conformitate cu așteptarile analiștilor pentru inca un an de ambiții istorice modeste pentru economie, pe fondul tensiunilor regionale și al crizei sale demografice. Premierul chinez, Li Qiang, a vorbit despre "provocarile" cu care se confrunta…

Huawei lucreaza la concurentul Vision Pro, de doua ori mai ușor și mai ieftin

13:26, 20.02.2024 - Acum ca Apple Vision Pro este pe piața de cateva saptamani , iar dispozitivul a fost primit foarte bine, in ciuda prețului prohibitiv, incep sa apara și informații despre produse concurente in zona de „spatial computing”. Huawei este una dintre primele companii care vor avea un astfel de produs in portofoliu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?