Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China a lansat noi exerciții militare în jurul Taiwanului în timpul vizitei mai multor congresmeni americani pe insulă

Publicat:

China a anuntat luni ca a organizat noi exercitii militare in jurul Taiwanului, unde cinci congresmeni americani se afla in prezent in vizita, informeaza agențiile Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce are de gind sa faca Ungaria in timpul vizitei liderului chinez

20:30, 06.05.2024 - Ungaria intenționeaza sa semneze cel puțin 16 acorduri cu China in timpul vizitei de trei zile a președintelui Xi Jinping, care incepe miercuri, 8 mai. Acest lucru a fost declarat de ministrul de externe ungar, Peter Szijjarto. El a spus ca ar putea fi chiar 18 acorduri, din moment ce doua dintre ele…

Rusia organizeaza exerciții militare folosind arme nucleare tactice

12:10, 06.05.2024 - Rusia a anuntat luni ca va organiza un exercitiu militar care va include antrenamente pentru utilizarea armelor nucleare tactice, dupa ceea ce Ministerul Apararii spune ca sunt amenintari provocatoare din partea oficialilor occidentali, relateaza Reuters.

Xi Jinping afirma ca nimeni nu poate opri „reuniunea de familie” cu Taiwanul și „tendința istorica de reunificare a țarii”

16:45, 10.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping i-a spus miercuri, 10 aprilie, fostului președinte taiwanez Ma Ying-jeou ca interferențele externe nu pot opri "reuniunea de familie" dintre cele doua țari desparțite de Stramtoarea Taiwan și ca nu exista probleme care sa nu poata fi discutate, informeaza Reuters.Incepand…

Discuții militare intre SUA și China pe tema Taiwanului

10:50, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters.

30 de avioane militare chineze, detectate in jurul Taiwanului in doar 24 de ore

09:45, 03.04.2024 - 30 de avioane militare chineze au fost detectate in decursul ultimelor 24 de ore in jurul Taiwanului, a anuntat miercuri Ministerul Apararii de la Taipei, aceasta fiind una din cele mai importante desfasurari din acest an.

Analist de informații al armatei SUA, acuzat ca a vandut secrete militare americane in beneficiul Chinei

20:00, 10.03.2024 - Un militar american și analist de informații a fost arestat saptamana trecuta sub acuzația ca a vandut catre China documente militare sensibile legate de apararea SUA a Taiwanului, precum și informații despre arme și sisteme de aparare antiracheta, relateaza CBS News.

China a trimis 11 nave de razboi in jurul Taiwanului și a ridicat avioanele militare

11:35, 28.02.2024 - Unsprezece nave chineze au fost detectate in decurs de 24 de ore in jurul Taiwanului, a declarat miercuri Ministerul Apararii taiwanez, un record de la inceputul acestui an, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Chinezii au lansat noul avion care va face senzație la nivel mondial/ VIDEO

21:41, 19.02.2024 - Noul avion cu corp ingust al Chinei, C919, produs de Commercial Aircraft Corporation of China (COMAC), care concureaza avioanele de pasageri ale Airbus si Boeing, a facut prima sa calatorie in afara teritoriului chinez, organizand duminica un zbor la Salonul de aviatie din Singapore, transmite Reuters,…


Ce parere ai despre aceasta stire?