Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chifu: Virusul ucigaş din provincia Wuhan, alături de primul laborator chinez cu cele mai virulente virusuri

Publicat:

Scandal enorm, alerta de pandemie, referiri la arma biologica si explozie de panica la Wuhan in China dupa ce un coronavirus – virus ce provine de la animale transferat la oameni - 2019-nCoV, a inceput sa faca victime.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gigantul chinez Shein se pregatește de listare la bursa de la Londra, dupa ce New York-ul l-a refuzat

12:41, 13.05.2024 - Gigantul de moda Shein din China isi intensifica pregatirile pentru o listare la Londra, dupa ce incercarea sa de a se inscrie la bursa din New York s-a confruntat cu obstacole de reglementare.

Președintele chinez Xi Jinping: China și SUA ar trebui sa fie parteneri, nu rivali

13:10, 26.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping s-a intalnit cu secretarul de stat al SUA Antony Blinken. Intalnirea are loc in timpul vizitei pe care Blinken o face in China. Liderul chinez a spus ca SUA și China ar trebui sa fie parteneri, nu rivali, informeaza Mediafax.

Blinken, inaintea vizitei in China: Sunt crime impotriva umanitații și genocid in provincia Xinjiang

22:21, 22.04.2024 - Beijingul continua sa comita genocid impotriva uigurilor și a altor minoritați din provincia sa Xinjiang, a aratat secretarul de stat american Antony Blinken intr-un raport publicat luni, inaintea vizitei sale planificate in China saptamana aceasta.

Ce ascunde China in Wuhan. Misterele locului de unde a pornit pandemia, dezvaluite de un cunoscut vlogger roman VIDEO

08:00, 20.04.2024 - Catalin Stanciulescu, vlogger-ul roman devenit celebru pentru in peregrinarile sale a facut interviu cu fratele celebrului baron al drogurilor, Pablo Escobar, a vizitat Wuhan, locul din China de unde a pornit pandemia care a ucis zeci de milioane de oameni.

China și-a construit propriul Santorini. Cat de mult seamana stațiunea Dali din provincia Yunnan cu celebra insula din Grecia

15:06, 09.04.2024 - China a luat o decizie radicala și au decis sa iși construiasca propriul Santorini. Stațiunea Dali din provincia Yunnan i-a cucerit pe chinezii care nu pot ajunge pe celebra insula greceasca. De la hoteluri pana la casele de vacanța sau strazi, totul seamana cu Santorini.

Ucraina a ajuns un laborator de testare a armelor din Coreea de Nord, Iran și China

13:25, 07.04.2024 - Folosirea de catre Rusia a rachetelor nord-coreene in timpul ofensivei sale din Ucraina prezinta o oportunitate unica pentru Phenian de a-și evalua armamentul in scenarii reale de lupta și sa obțina astfel informații pentru a le spori eficacitatea, potrivit unui inalt oficial militar american.

Turneul WTA 1.000 de la Wuhan revine in calendar dupa o pauza de cinci ani

13:15, 03.04.2024 - Turneul feminin de tenis de la Wuhan (China), unul din cele zece turnee de categoria WTA 1.000 la nivel mondial, se va disputa in aceasta toamna, pentru prima oara din 2019, au anuntat miercuri organizatorii, citati de agentia Xinhua, conform Agerpres. Competitia va avea loc in perioada 7-13 octombrie…


Ce parere ai despre aceasta stire?