Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Charlie Hebdo publică o ediţie specială pentru a marca DOI ani de la atacul din 2015, asigurând că NU va schimba linia editorială. Cu orice risc vor continua să lupte "cu aceeaşi furie"

Publicat:

Revista satirica franceza va publica joi un numar special pentru a marca doi ani de la atacul terorist asupra redactiei sale din Paris, insistand in aceasta editie ca respectivul atac a fost o "crima politica" si asigura cu nu isi va schimba linia editoriala, transmite agentia EFE.

Pe prima pagina a acestui numar special, sub titlul '2017, în sfârsit capatul tunelului', se vede imaginea unui barbat care priveste speriat înspre teava pustii îndreptata spre el de un jihadist.

Directorul publicatiei, Riss, subliniaza în editorialul…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Embargo Fest revine anul acesta cu o ediție speciala ce se va desfașura in Timișoara

10:51, 22.05.2024 - Embargo Fest, unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din zona de vest a țarii, revine anul acesta cu o ediție speciala ce se va desfașura pe data de 8 iunie in Timișoara, la Casa Tineretului. Pentru ediția din acest an sunt pregatite publicului o serie de experiențe culturale de neratat,…

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu ma regasesc”

21:40, 05.05.2024 - Oana Dragne participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Locuri de consum”, aceasta aduce spiritul Stelei Popescu pe scena intr-o ediție speciala.

Salonul Industriei usoare vine cu o noua editie, speciala de sarbatorile pascale

11:10, 18.04.2024 - Avand in vedere succesul de care se bucura SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE in randul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, in perioada 24 – 28 aprilie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Timiș organizeaza o ediție speciala ce ține cont de tradiția populara romaneasca de…

Politico: „Faptul ca Moscova va folosi atacul in scopuri politice nu inseamna ca a fost o operațiune sub steag fals”

14:50, 24.03.2024 - Atacul terorist de la Moscova aduce aminte de controversatele explozii din Rusia care au justificat cel de-al doilea razboi cecen, de atacul de la teatrul Bataclan din Paris, dar și de relația complicata a Rusiei cu ISIS. Politico arata, intr-o analiza, ca Putin va folosi politic incidentul.

Arbitrul de polo Adrian Alexandrescu va oficia la a patra editie consecutiva a Jocurilor Olimpice

16:30, 13.03.2024 - Arbitrul international de polo pe apa oradean Adrian Alexandrescu va oficia la a patra editie a Jocurilor Olimpice din cariera, dupa Londra 2012, Rio de Janeiro 2016 si Tokyo 2020, fiind nominalizat de World Aquatics sa oficieze si la editia care va avea loc in aceasta vara, la Paris.Adrian Alexandrescu…

Ediție speciala de 8 martie a emisiunii „Romanii au Talent”: Artiștii internaționali vor uimi publicul

15:20, 08.03.2024 - Cea de-a cincea ediție din sezonul #14fenomen al emisiunii „Romanii au Talent” va fi marcata de un spectacol neașteptat. Se pregatește o ediție speciala, de 8 martie, in care scena va fi luminata de prezența unor artiști excepționali din Austria, Georgia, Marea Britanie și chiar din Las Vegas.

BusinessClass in luna Martie vine cu o ediție speciala, ce pune in evidența femeile care schimba lumea afacerilor

16:25, 07.03.2024 - In aceasta ediție il descoperiți pe Vernon David despre integrarea europeana - un proces complex, de la care avem doar de caștigat, dar și pe Vadim Ceban, președintele Moldovagaz - „Suntem adepții unei concurențe corecte pe piața gazelor”.

Viral. SRI a facut o postare speciala pe Facebook, de Dragobete (FOTO)

15:40, 24.02.2024 - Astazi, de Dragobete, Serviciul Roman de Informatii, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj din care, fiecare intelege ce vrea.Postarea a strans sute de distribuiri, comentarii si reactii. Oamenii s au amuzat de mesajul celor de la SRI si au lasat la randul lor cateva comentarii la fel de simpatice.…


Ce parere ai despre aceasta stire?