Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CFR pregăteşte prima lovitură pe piaţa transferurilor » Nistor e cu un picior în Gruia!

Publicat:

CFR Cluj e aproape sa transfere unul dintre cei mai importanti jucatori din Liga 1 in sezonul recent incheiat.


Ardelenii il vor neaparat pe , mijlocasul de 25 de ani al Pandurilor. Conform stiridesport.ro, , directorul executiv al gorjenilor ar fi ajuns deja in Cluj, unde negociaza transferul jucatorului.

Mutarea ar fi insa in impas din cauza pretentiilor ridicate ale vicecampioanei. Pandurii solicita nu mai putin de 700.000 de euro, dar si doi jucatori si .

CFR i-a mai transferat deja pe si Saddick…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea Cluj vrea sa dea lovitura pe piața transferurilor

15:40, 08.05.2024 - Universitatea Cluj se pregatește pentru urmatorul sezon sa ajunga in primele 6 echipe din Superliga, motiv pentru care a pregatit deja „lista de cumparaturi” pentru perioada de transferuri.

Mutu, despre cazul Tachtsidis de la CFR Cluj: ”E vina celor de la club, ca l-au acoperit. Eu știu ce a facut el in afara terenului, imi e și rușine sa spun”

07:26, 29.04.2024 - Fostul antrenor din Gruia, Adrian Mutu, a fost acuzat de jucatorul grec Panagiotis Tachtsidis de lipsa de caracter. Mutu a declarat ca viața sportivului lasa de dorit, iar cei de la club il acopera. 

Gigi Becali s-a dezlantuit pe piata transferurilor: „Il vreau pe Otele! Imi place si Mitrita!” Anunt despre Rrahmani

00:01, 08.04.2024 - Gigi Becali s-a dezlantuit pe piata transferurilor. Dupa ce, initial, a spus ca a vorbit deja pentru transferurile lui Louis Munteanu si Denis Alibec, Becali a vorbit despre alte mutari stelare entru grupele Ligii Campionilor. Gigi Becali a anuntat ca il vrea pe Otele de la CFR Cluj. Patronul de la…

Nelu Varga a gasit antrenor pentru CFR » Aterizeaza astazi la Cluj pentru a prelua banca tehnica

15:05, 03.04.2024 - Situația tensionata din birourile lui CFR Cluj este pe cale de a se incheia. Nelu Varga și Adrian Mutu nu au ajuns la un consens pentru ca „Briliantul” sa continue in Gruia, iar finanțatorul din Gruia a anticipat totul. Echipa va avea un nou antrenor in derby-ul cu Rapid. ...

Lovitura pe piața media: Orange Sport se va inchide in vara acestui an

16:25, 29.03.2024 - Angajații Orange Sport, una dintre cele mai importante televiziuni de sport din Romania, au fost anunțați vineri, printr-un mail intern, ca postul tv se va inchide incepand din vara acestui an.

Pleaca Adrian Mutu de la CFR Cluj? Raspunsul „Briliantului”: „Statistica poate sa o vada toata lumea”

08:50, 28.03.2024 - Ardelenii sunt foarte departe de titlu in acest sezon, iar Adrian Mutu ar putea parasi Gruia mai repede decat oricine s-ar fi așteptat. „Briliantul” a vorbit despre plecarea de la echipa din Gruia.

Martisorul si Ziua Femeii genereaza o afacere de peste 40 de milioane de euro

12:21, 01.03.2024 - Zilele de 1 si 8 Martie reprezinta varful vanzarilor pentru florarii din Romania. Cu peste 2,5 milioane de buchete vandute in aceste zile, piata florilor va atinge un nou record istoric de vanzari, de aproape 40 milioane de euro, arata un studiu realizat de compania de consultanta Frames. Dincolo de…

VIDEO SuperLiga: CFR Cluj o spulbera pe Dinamo și revine pe poziția secunda a clasamentului

21:55, 23.02.2024 - CFR Cluj a avut nevoie de doar 30 de minute pentru a decide soarta partidei cu Dinamo, incheiata cu scorul de 4-0, in etapa a 27-a a SuperLigii. Ardelenii au revenit temporar pe poziția a doua a clasamentului.


Ce parere ai despre aceasta stire?