Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce...zulufată e! Fiica Sânzianei Buruiană a împlinit o săptămână

Publicat:

Astazi se împlineste o saptamâna de când Sânziana Buruiana i-a dat nastere primului sau copil, .

Sânziana Buruiana este o mamica fericita. Pentru ea, de pe 7 ianuarie si pâna astazi a fost prima saptamâna de fericire deplina. Astazi însa, Isabella împlineste o saptamâna de la nastere. Mândra, Sânziana s-a fotografiat si pe ea, si pe fetita si a urcat fotografiile pe contul sau de socializare.

Surpriza neasteptata pentru Sânziana Buruiana si . Au deschis usa si…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sarbatorit ziua de naștere. Afacerista a implinit 61 de ani. Cum va sarbatori

21:20, 09.05.2024 - Zi importanta pentru Dana Sota. Femeia de afaceri a implinit astazi 61 de ani. Chiar daca a ajuns la aceasta varsta, spune ca se simte mai bine decat la 20 de ani și a ajuns la un echilibru. Cum va petrece de ziua ei.

Star Matinal. Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați: „Urmatorul eveniment...” / VIDEO

12:55, 22.04.2024 - Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați. Iata cum a petrecut, dar și ce declarații a facut celebrul om de afaceri, in exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

Andreea Balan, urare superba pentru Petrișor Ruge, cu ocazia zilei de naștere. Dansatorul a implinit 37 de ani

15:45, 10.04.2024 - Andreea Balan nu a lasat sa treaca ziua lui Petrișor Ruge, bunul ei prieten și dansator, fara sa ii transmita un mesaj special și pe rețelele de socializare. Iata ce urare emoționanta i-a facut!

Cadou pentru Mircea Rednic » Surpriza pregatita de copiii de la Arad in ziua in care a implinit 62 de ani

16:25, 09.04.2024 - Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, a implinit marți, 9 aprilie, 62 de ani. Clubul i-a pregatit o surpriza ultimului tehnician care i-a adus titlul lui Dinamo. De ziua sa, UTA l-a sarbatorit pe Rednic prin intermediul unor copii. Aceștia i-au cantat „La mulți ani” la stadionul Francisc Neuman.…

La multi ani! Custodele Coroanei Romane implinește astazi 75 de ani

09:05, 26.03.2024 - Astazi, 26 martie, Majestatea Sa Margareta iși sarbatorește ziua de naștere. Custodele Coroanei Romane implinește 75 de ani. „Majestatea Sa iși sarbatorește ziua de naștere in familie și mulțumește din inima tuturor celor care i-au trimis ganduri bune și i-au adresat urari cu aceasta ocazie! La randul…

Vladuța Lupau a implinit 33 de ani. Cum a ales artista sa-și petreaca ziua de naștere: ”Nostalgie și emoții” / VIDEO

17:10, 09.03.2024 - Vladuța Lupau a implinit 33 de ani și este mai fericita ca oricand. Are o familie frumoasa aaturi de Adi Rus și o cariera care o implinește, in industria muzicala. In 2024 a ales sa „petreaca” intr-un alt mod, avandu-i alaturi doar pe cei dragi.

ZI DE NAȘTERE Prof. univ. dr. Alexandru Zotta implinește 82 de ani

11:05, 26.02.2024 - Profesorul universitar doctor in filologie Alexandru Zotta s-a nascut in 26 februarie 1942, intr-o comuna vasluiana și s-a stabilit la Satu Mare in 1968. The post ZI DE NAȘTERE Prof. univ. dr. Alexandru Zotta implinește 82 de ani first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?