Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cerere în căsătorie la preselecțiile X Factor din Cluj

Publicat:


Când a fost întrebat de Cheloo ce va face cu premiul daca va câștiga concursul, un tânar din Cluj-Napoca a dat un raspuns surprinzator.

“Îi voi cheltui pe toti cu prietena mea!&", a raspuns , în vârsta 23 de ani, iar Delia, curioasa ce ar determina un barbat sa faca acest gest pentru femeia iubita, a chemat-o pe tânara pe scena. A urmat un moment siropos, ce a stârnit lacrimile unor fete emotionate din public, dar si indiferenta lui Cheloo: Surany si-a cerut prietena în casatorie,…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Reacție furibunda a unuia dintre jurații iUmor, dupa ce a fost concediat: 'M-am simțit umilit, batjocorit, neimportant'

11:56, 27.05.2024 - In 2022, dupa plecarea lui Mihai Bendeac din juriul emisiunii iUmor, Costel Bojoc a fost cel care l-a inlocuit pentru o scurta perioada in audițiile sezonului 13 – o experiența pe care o regreta și acum. In calitate de jurat permanent, comediantul a acceptat cu bucurie propunerea de a lucra alaturi…

Cerere in casatorie cu peripeții. O tanara era sa leșine cand mașina lor a fost oprita de polițiști VIDEO

18:00, 25.04.2024 - Un tanar din Baia Mare și-a cerut iubita in casatorie intr-un mod absolut emoționant, la limita șocului. Ca in scenariul unui film, ei au fost urmariți de Poliție deoarece el nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

Alina și Cristin Tomi s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a placut foarte mult momentul acesta”

10:21, 23.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al zecelea episod, cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați.

Cerere surpriza in casatorie in showbizul romanesc. Cei doi s-au logodit

13:25, 05.04.2024 - Momente de fericire deplina pentru o vedeta de la noi din țara. O vacanța superba, intr-o destinație spectaculoasa, a fost fundalul perfect pentru o cerere surpriza in casatorie in showbizul romanesc. Cei doi s-au logodit și au și impartașit cu fanii primele imagini surprinse dupa fericitul eveniment.…

Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor

20:55, 01.04.2024 - Cel de-al șaptelea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

Lino Golden a raspuns la intrebarea daca ii este dor de Alex Velea. Artistul a oferit un raspuns neașteptat: „Regret decizia mea”

12:10, 29.03.2024 - Recent, Delia și Lino au participat in cadrul unui test poligraf prin intermediul carora au ieșit la iveala detalii mai puțin știute despre relația lor, dar și despre relațiile lor cu alți oameni. Iata ce raspuns neașteptat a oferit Lino atunci cand a fost intrebat daca ii este dor de Alex Velea.

Cine este Roxana Chiperi, concurenta care s-a calificat in finala iUmor sezonul 16. Cum a reactionat Catalin Bordea

11:30, 26.03.2024 - Roxana Chiperi este concurenta care a facut senzație pe scena iUmor și care a reușit sa se califice in finala iUmor sezonul 16. Cel de-al șaselea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus…

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.


Ce parere ai despre aceasta stire?