Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cenușăreasa dezvoltării

Publicat:

Maine, 19 noiembrie, avem in calendare „ și Proiectantului din Romania”. Data a fost aleasa in semn de omagiu pentru savantul american de origine romana , nascut pe 19 noiembrie 1912 și laureat al pentru medicina in anul 1974. Fara cercetare științifica niciun domeniu de activitate nu poate progresa cum […] Articolul Cenușareasa dezvoltarii apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatori din tara si strainatate, demersuri pentru dezvoltarea neuropatologiei din Romania

18:05, 22.04.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie "George Emil Palade" din Targu Mures gazduieste incepand de luni, timp de doua zile, evenimentul stiintific "Teaching workshop of the ISN and a course in Neuropathology and Neuroscience", cu participare internationala, acesta fiind un demers…

AVANGARDA, CU IONUȚ VULPESCU. Nicolae Manolescu, despre deceniul lui politic, prietenii literare compromise și partide anticulturale. Despre școala, oameni, carți și imposibilitatea caștigarii Premiului Nobel de catre un scriitor roman

18:00, 27.03.2024 -     Episodul X al podcast-ului Avangarda, cu Ionuț Vulpescu il aduce in fața publicului pe criticul și istoricul literar Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor și director al revistei Romania literara. Nicolae Manolescu este, insa, inainte de toate, profesor, dupa cum ii place sa se prezinte…

Alegeri 2024. Rareș Bogdan, despre alianța cu PSD: „Uneori exista casatorii de convenienta”

17:10, 24.03.2024 - Va rog sa ma intelegeti si pe mine si pe ceilalti, uneori exista casatorii de convenienta, nu spun de interes, in care iti respecti partenerul, ca te-a pus mama cu tata sa te insori, dar asta nu inseamna ca esti si indragostit. Nu va ganditi cumva ca suntem indragostiti cu cei care au condus judetul…

Ultimul interviu cu Nicolae Manolescu. 'Am citit o carte a lui Freud despre coincidențe. Cand citeam se petreceau multe coincidențe in jurul meu'

12:20, 24.03.2024 - Regretatul critic literal și istoric, președinte al Uniunii Scriitorilor din Romania, a acordat ultimul sau interviu lui Ionuț Vulpescu in podcastul sau „Avangarda”, in care a afirmat ca, inainte de toate, ii place sa fie prezentat ca profesor pentru ca „asta am sa raman toata viața”. Și așa a ramas…

Adrian Vestea: Administratiile liberale sunt cele care implementeaza cu succes proiectele atat din fonduri nationale cat si din fonduri europene 

16:45, 17.03.2024 - “Fiind ministru al Dezvoltarii, m-am implicat la firul ierbii si am dorit sa merg in cat mai multe judete din Romania, sa vad modul in care proiectele nationale sau proiectele din fonduri europene reusesc sa prinda contur.  Am reusit sa ajung in 35 de judete, mai am cateva judete, sper sa ajung in ele…

Adrian Veștea: ”Reorganizarea administrativ-teritoriala n-ar trebui sa sperie pe nimeni”

16:10, 22.02.2024 - Adrian Veștea, ministrul Dezvoltarii, lucrarilor publice și administrației, invitat in studioul Puterea Știrilor de la PS News, a explicat cat de necesara este reorganizarea teritoriala și care sunt avantajele acestui proiect de țara. “Vin dupa 20 de ani de administrație publica. Inca din momentul in…

GALERIE FOTO: Mai mulți primari vranceni, premiați cu diplome de excelența și trofee. ACoR Vrancea a primit ”Colanul de aur”

00:06, 15.02.2024 - Filiala Vrancea a Asociației Comunelor din Romania (ACoR), condusa de Fanica Popa, primarul comunei Bolotești, a fost premiata pentru rezultatele obținute, cu distincția ”Colanul de aur”. Primarul Fanica Popa a primit distincția de la ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice și Administrației, Adrian…

Bacaul in 1965: Provocarile arhitectonice ale dezvoltarii necontrolate. Ideea portului fluvial incepe sa fie abandonata

12:35, 08.02.2024 - In 1965, revista “Arhitectura” a adus in atenție problemele arhitectonice majore ale Bacaului, ilustrand o dezvoltare urbana necontrolata și un cadru arhitectural in urma. Situat intr-o regiune cu relieful plat, Bacaul a cazut prada unei extinderi tentaculare, pe lungul arterelor principale, reflectand…


Ce parere ai despre aceasta stire?