Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celine Dion şi James Corden au recreat o faimoasă scenă din pelicula 'Titanic' în cadrul emisiunii Carpool Karaoke

Publicat:

si au recreat o faimoasa scena din pelicula ''Titanic'' in cadrul celei mai recente editii a emisiunii , care a avut-o invitata pe cantareata canadiana, informeaza marti , scrie Agerpres.
In cadrul unei editii speciale a emisiunii lui Corden '''', difuzate in primetime in SUA, prezentatorul a condus prin avand-o alaturi pe , aflata in timpul unei rezidente artistice in acest oras. 

Dupa ce au interpretat in duet hituri precum '''', cei doi au iesit din autovehicul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce avere a reușit sa stranga Maria Carneci de-a lungul carierei sale de aproape jumatate de secol

18:50, 08.05.2024 - Cantareața, care și-a dedicat viața cantecului popular și tradițiilor romanești, a dezvaluit ca succesul sau i-a adus nu doar recunoaștere și apreciere din partea publicului, ci și o situație financiara solida. Maria Carneci a reușit sa-și construiasca o avere considerabila bazata pe munca asidua, pasiune…

Kalin Brothers, moment impresionant pe scena iUmor. Vedetele momentului pe TikTok au facut spectacol in cadrul emisiunii de la Antena 1: „Va ador!” / VIDEO

23:30, 17.03.2024 - In ediția de duminica, 17 martie 2024, cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor i-a adus pe Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok. Aceștia au avut parte de un moment impresionant pe scena iUmor. Vedetele momentului pe TikTok au facut spectacol in cadrul emisiunii de la Antena 1.

Ediție speciala de 8 martie a emisiunii „Romanii au Talent”: Artiștii internaționali vor uimi publicul

15:20, 08.03.2024 - Cea de-a cincea ediție din sezonul #14fenomen al emisiunii „Romanii au Talent” va fi marcata de un spectacol neașteptat. Se pregatește o ediție speciala, de 8 martie, in care scena va fi luminata de prezența unor artiști excepționali din Austria, Georgia, Marea Britanie și chiar din Las Vegas.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Tesher și Jason Derulo, pe scena emisiunii. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment exploziv / VIDEO

22:30, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua transformare pentru concurenți. Alexia Țalavutis și Dima Trofin s-au transformat in Tesher și Jason Derulo. Cei doi au interpretat piesa „Jalebi Baby”.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Moment emoționant pe scena emisiunii. Emi și Cuza, in pielea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel. Reacția juraților / VIDEO

22:00, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Emi și Cuza, asta pentru ca au avut de pregatit un moment cu totul special, dar in același timp. S-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment inedit pe scena emisiunii. S-au transformat in Rihanna și au cantat piesa „We found love”: „Ați fost minunați...” / VIDEO

21:55, 17.02.2024 - In prima ediția a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Jo și Liviu Teodorescu au facut un show incendiar. Cei doi s-au transformat in Rihanna și au interpretat piesa „We found love”.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Show incendiar pe scena emisiunii! Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in AC/DC și au interpretat piesa "Thunderstruck": "Cireașa de pe tort" / VIDEO

21:36, 17.02.2024 - In primul episod al sezonlui 20 al emisiunii Te cunosc de undeva!, difuzat pe data de 17 februarie 2024, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in AC/DC și au interpretat celebra piesa "Thunderstruck". Cum au comentat jurații prestația lor.

VIDEO Usher, show incendiar in pauza Super Bowl 2024. Aparitii surpriza pe scena din Las Vegas – VIDEO

08:51, 12.02.2024 - Usher a oferit duminica un spectacol plin de energie in pauza Super Bowl, care a inclus aparitii surpriza ale unora dintre cei mai faimosi colaboratori ai sai, in timp ce starul RandB a cantat hiturile sale, relateaza Reuters și News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?